Ζώδια σήμερα 04/01 Δευτέρα .

Ζώδια σήμερα 04/01 Δευτέρα Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 04/01 Κριός .

Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να βγάλετε κάποια πράγματα από την λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Κάντε το. Ταυτόχρονα, συνειδητοποιήστε ότι τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι λίγο θολά και ότι κάποια πράγματα μπορεί αν είναι όπως φαίνονται. Τα ζητήματα πνευματικής φύσης είναι πρωταρχικής σημασίας τώρα.

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

Ζώδια Ταύρος

Αφήστε την καλλιτεχνική σας φύση να λάμψει σήμερα. Η αίσθηση των χρωμάτων και των σχημάτων είναι σωστή και μιλάτε πιο ποιητικά από ότι συνήθως. Αφήστε χώρο για να εκδηλωθεί η έμφυτη δημιουργική σας φύση. Βάλτε την φαντασία σας στο χαρτί και μοιραστείτε την με τους γύρω σας. Έχετε τεράστιο χάρισμα. Μην το κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας.

Ζώδια σήμερα 04/01 Δίδυμοι

Τα συναισθήματά σας είναι κάπως μπερδεμένα σήμερα. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να σας εκνευρίζουν και αισθάνεστε σαν να είστε μόνοι στον κόσμο. Λάβετε υπόψη ότι είστε πολύ ευαίσθητοι και κολλάτε σε ανούσια πράγματα. Ίσως παίρνετε τα πάντα πιο σοβαρά από όσο θα έπρεπε.

Ζώδια Καρκίνος

Δεν είστε απόλυτα συντονισμένοι με τον υπόλοιπο κόσμο σήμερα, αλλά μην αγχώνεστε. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να ολοκληρώσετε όσα θέλετε να κάνετε, ακόμη και αν η λογική και τα συναισθήματά σας είναι κάπως θολωμένα. Φέρτε την φαντασία σας στην τρέχουσα πραγματικότητα. Μην μιλάτε μόνο για υψηλές ιδέες και όμορφα όνειρα – ζήστε τα. Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε κάθε κατάσταση προς το καλύτερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια σήμερα 04/01 Λέων

Σήμερα προσπαθήστε ένα μείνετε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο σας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αρκεί να το βάλετε στο μυαλό σας. Με όλες αυτές τις υποχρεώσεις, τις επιδιώξεις και τα επαγγελματικά καθήκοντα, έχετε παραμελήσει την συναισθηματική σας κατάσταση. Αναγνωρίστε ότι τα συναισθήματα είναι ένα σημαντικό κομμάτι σας και αξίζουν την προσοχή σας.

Ζώδια Παρθένος

Τα γεγονότα της σημερινής μέρας μπορεί να προκαλέσουν διαταραχές στη ρουτίνα σας. Τα άτομα γύρω σας μπορεί να προκαλέσουν κάποιες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο μπορεί να μην είναι εξαιρετικές σήμερα, οπότε μην πιέσετε ένα ζήτημα που γνωρίζετε ότι θα καταλήξει σε σύγκρουση.

Ζώδια σήμερα 04/01 Ζυγός

Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει σήμερα. Η διαίσθησή σας είναι ισχυρή και καλό θα ήταν να αφήσετε χώρο στα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να βγάλετε από την μέση όσα σας εμποδίζουν να κάνετε πράγματα που πραγματικά θέλετε. Βάλτε τις ιδέες σας στο χαρτί και εκδηλώστε περισσότερο τον φανταστικό σας κόσμο. Δεν είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε δανεικά ή αύξηση

Ζώδια Σκορπιός

Κάποια ζητήματα δεν θα είναι πολύ ξεκάθαρα σήμερα. Μερικά πράγματα που φαίνονται αληθινά μπορεί να είναι ψευδαισθήσεις. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε λίγο πιο επιφυλακτικοί από ότι συνήθως και θέλετε να κρατήσετε γερά τα υλικά σας αγαθά. Να έχετε υπόψη σας ότι οι άλλοι θα είναι εξαιρετικά σημαντικοί για εσάς τώρα και θα επωφεληθείτε ιδιαίτερα αν προσφέρετε την βοήθειά σας σε όσους είναι λιγότερο τυχεροί από εσάς.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Η σημερινή μέρα εκπέμπει μια εκπληκτική ενέργεια. Υπάρχει μια τάση στους ανθρώπους να χαθούν στις φαντασιώσεις τους. Να γνωρίζετε ότι αυτό που φαίνεται πρακτικό σήμερα, αύριο μπορεί να είναι το αντίθετο. Τα συναισθήματά σας μπορεί να φαίνονται μπερδεμένα, αλλά αν επικεντρωθείτε στο πώς θα τα βγάλετε στην επιφάνεια αντί να τα κατακρίνετε, θα περάσετε την μέρα σας χωρίς προβλήματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα πάρτε τον χρόνο σας για να ολοκληρώσετε κάποια εγχειρήματα και να αξιολογήσετε προσεκτικά όλα τα γεγονότα πριν πάρετε μια απόφαση. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν, για αυτό να είστε προσεκτικοί σε όλες τις επαφές σας. Μπορεί να περνάτε από μια περίοδο κατά την οποία ενδιαφέρεστε λιγότερο για τα υλικά αγαθά και περισσότερο για τα πνευματικά.

Ζώδια Υδροχόος

Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την πραγματικότητα είναι έντονη σήμερα. Να είστε προσεκτικοί με το τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε. Τα όνειρα σας μπορεί να σας οδηγήσουν κάπου, αλλά αν δεν χρησιμοποιήσετε την λογική σας, θα αισθανθείτε πιο μπερδεμένοι από πριν. Κρατήστε την ενέργειά σας αγνή. Οι άλλοι σας εκτιμούν για την τρυφερότητα και την ευαισθησία σας.

Ζώδια Ιχθύες

Πολλοί άνθρωποι σήμερα θα επιζητούν την προσοχή σας. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και δίκαιοι. Κάποια στιγμή και εσείς θα χρειαστείτε την βοήθειά τους. Προς το παρόν, δείτε αυτές τις προκλήσεις σαν μαθήματα. Η δική σας άποψη δεν είναι απαραίτητα η πιο σωστή.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας