ΠΑΜΕ: Καταγγέλλει ξυλοδαρμό εργαζόμενου σε εταιρεία ταχυμεταφορών

Περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζόμενου σε εταιρεία ταχυδρομείων – ταχυμεταφορών, από στέλεχος της εταιρείας, στα Γλυκά Νερά, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων ταχυδρομείων – ταχυμεταφορών νομού Αττικής.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Η συγκεκριμένη πράξη της εργοδοσίας δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος που βιώνουμε, της εκμετάλλευσης. Όλοι οι συνάδελφοι εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, που η εντατικοποίηση έχει βαρέσει κόκκινο. Η εργοδοσία με τις πλάτες της κυβέρνησης έχει αποθρασυνθεί τελείως. Η εργοδοτική αυθαιρεσία που βιώνουμε όλο το τελευταίο διάστημα που ξεκινάει από τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας και προστασίας της υγείας μας που δεν παίρνονται, συνεχίζει με τις 10 και 12 ώρες δουλειάς και τελειώνει με 6ήμερη και 7ήμερη δουλειά μες στη βδομάδα με την πίεση προς τους εργαζόμενους για να βγει η δουλειά χτυπάει κόκκινο, πήρε τη μορφή του ξυλοδαρμού του συναδέλφου μας.

Η μητρική εταιρεία να αναλάβει τώρα την ευθύνη για τις αυθαιρεσίες και τον ξυλοδαρμό του εργαζόμενου. Τις ευθύνες της να αναλάβει και η κυβέρνηση για την κατάσταση που υπάρχει στους χώρους δουλειάς που έχει ολόκλειστα τα αυτιά της μήνες τώρα στις καταγγελίες και τις προτάσεις των εργατικών σωματείων με μέτρα για την προστασία μας. Να μπει φρένο τώρα στην εργοδοτική αυθαιρεσία».

Σχετικές ειδήσεις:

Μεγάλες πιέσεις στις εταιρίες ταχυμεταφορών – Ουρές για την εξυπηρέτηση