Ταρώ 05/01 Τρίτη Προβλέψεις Αγάπης

Ταρώ 05/01 Τρίτη Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 05/01 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: οι εραστές .

Αυτό που γνωρίζετε κι αυτό που θέλετε, είναι δύο μέρη του ίδιου συνόλου. Η κάρτα των εραστών, μπορεί να αφορά μια ρομαντική απόφαση που είναι έγκαιρη, αλλά δεν έχει να κάνει με την αγάπη.

Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι αλλά η επιλογή σας είναι σαφής. Η δράση έχει ήδη ξεκινήσει και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη γι’ αυτό που έχετε αποφασίσει.

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 4 των κυπέλλων

Τα συναισθήματα είναι συχνά δύσκολο να διαχειριστούν όταν λαμβάνετε υπόψη τι θέλουν οι άλλοι και προσπαθείτε να είστε ευχάριστη.

Στόχος σας είναι να απλοποιήσετε τη ζωή σας. Επιλέξτε αυτό που θέλει η καρδιά σας. Δεν θα σας οδηγήσει λάθος.

Ας γίνει η καρδιά σας ο οδηγός που χρειάζεστε….. κι όχι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τις βαθιές συναισθηματικές σας ανάγκες.

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Η αυτοκράτειρα είναι ένα θετικό σημάδι πως είστε έτοιμη να φτιάξετε κάτι από την αρχή. Μπορεί να είστε έτοιμη να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να αποκτήσετε μωρό και αναρωτιέστε αν αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια οικογένεια.

Η κάρτα της αυτοκράτειρας επισημαίνει πως αυτή είναι η ώρα σας. Η εμπειρία αυτών των αλλαγών θα σας φέρει ευτυχία.

Ταρώ 05/01 ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων

Όταν βιώνετε μία απώλεια, αυτό πληγώνει την καρδιά σας. Νιώθετε λυπημένη και αναρωτιέστε πώς θα μπορέσετε να το αντισταθμίσετε.

Ίσως να μην μπορείτε να τα καταφέρετε τώρα, αλλά κάτι μπορεί να συμβεί στο εγγύς μέλλον. Η απόδοση της επένδυσής σας μπορεί να είναι μεγάλη… ή μια κατάσταση μπορεί να σας δείξει πως τα πράγματα πάνε καλύτερα από ό, τι περιμένατε.

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 7 των πεντάκτινων

Οι άνθρωποι παρατηρούν τη σκληρή δουλειά σας. Μπορεί να μην έχετε συνειδητοποιήσει πως είναι αρκετοί αυτοί, που έχουν σημειώσει ότι κάνετε τη δουλειά σας με εξαιρετικό τρόπο.

Αυτό θα σας δώσει κάποιο είδος ανταμοιβής. Παραμείνετε επιμελής.

 

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Η κάρτα του κόσμου δείχνει ότι κερδίζετε τον διαγωνισμό και θα καταφέρετε να αποκτήσετε όλα αυτά για τα οποία παλεύετε.

Μπορεί να ψάχνετε για δουλειά ή ελπίζετε να κερδίσετε απέναντι σε έναν έντονο ανταγωνισμό. Συνεχίστε να αγωνίζεστε…. καθώς το σύμπαν σας δίνει μια ώθηση θετικής ενέργειας.

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

Ταρώ 05/01 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Αυτή είναι μια δημιουργική στιγμή…. και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να κινηθείτε μόνη σας. Είναι ιδανική στιγμή για να δείτε πώς μπορούν να δουλέψουν μαζί σας κάποιοι φίλοι.

Μπορεί να έχετε μια μικρή δημιουργική φιλική παρέα, που θα επιθυμούσε να συνεργαστεί μαζί σας.

 

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων

Μην ψάχνεστε για το τι θα μπορούσε να πάει στραβά. Προσπαθήστε να δείτε τι είναι σωστό. Έχετε τόσα πολλά θετικά χαρακτηριστικά και τα πάτε καλά με τους ανθρώπους στη ζωή σας.

Ακόμα κι αν έχετε μια σχέση που είναι λίγο ιδιόρρυθμη, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να εκτιμήσετε και θα σας βοηθήσουν να δείτε πως δεν είναι όλα άσχημα.

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ράβδων

Όταν δεν ξέρετε πού να πάτε ή τι να κάνετε…χαλαρώστε για λίγο και προσπαθήστε να συνδεθείτε με την εσωτερική σας φωνή. Μερικές φορές ο λόγος που δεν την ακούτε είναι επειδή εστιάζετε σε λάθος πράγματα.

Προσπαθήστε να καθαρίσετε το μυαλό σας και αφήστε τις σκέψεις σας να περιπλανηθούν. Ακόμα κι αν δεν συμβεί τίποτα στο τέλος της μέρας, θα έχετε δημιουργήσει την ευκαιρία για να σας μιλήσει το μυαλό σας! Και θα το κάνει.

 

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : άσος των πεντάκτινων

Είναι σημαντικό να κάνετε φρέσκα ξεκινήματα με τον καινούργιο χρόνο. Εξάλλου ο άσος των πεντάκτινων, αποκαλύπτει ότι υπάρχουν καλά πράγματα στο δρόμο σας.

Μπορεί να φοβάστε να βγείτε έξω και να δοκιμάσετε…αλλά προσπαθήστε να αναθαρρήσετε και να δοκιμάσετε ξανά.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος

Έχετε τόσα πολλά ταλέντα που σας κάνουν μοναδική. Αυτά σας βοηθούν να πετύχετε, αλλά μπορεί να υπάρχει ένα πράγμα που κάνετε καλύτερα από άλλα.

Αυτή είναι μια δεξιότητα στην οποία πρέπει να εστιάσετε το 2021. Μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που θα σας βοηθήσει να βρείτε μια δουλειά ή να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια.

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων

Οι αναμνήσεις είναι πάντα ξεχωριστές. Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα έχετε μαζί σας από την παιδική ηλικία. Βγάλτε τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες και κοιτώντας τες, συνειδητοποιήστε πόσο μακριά έχετε φτάσει και πόσο συνεχίζετε να μεγαλώνετε.

Η παιδική σας ηλικία μπορεί να έχει καθορίσει πολλά μέρη της ζωής σας, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να βελτιώσετε, αυτό που θέλετε να είστε τώρα.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας