Συνέντευξη στο  Gala και στη δημοσιογράφο  Μαρία Λεμονιά έδωσε ο ωραίος coach του GNTM 3, Γιώργος Καράβας.

“Το φλερτ μου με την τηλεόραση μετράει χρόνια. Είχα κατά καιρούς δεχτεί διάφορες προτάσεις για να συμμετάσχω σε ψυχαγωγικά προγράμματα, όμως δεν είχαν ωριμάσει οι συνθήκες για κάτι τέτοιο. Η πρόταση για το GNTM ήρθε στην πιο κατάλληλη εποχή, καθώς λόγω της πανδημίας είχαν περιοριστεί τα επαγγελματικά μου ταξίδια στο εξωτερικό, οι επιδείξεις κι οι φωτογραφήσεις. Οι παγκόσμιες παραγωγές στον χώρο της μόδας μειώθηκαν αλλά κι άλλαξαν μορφή.

Το αντικείμενο ήταν σχετικό με την δουλειά μου, κάτι που σίγουρα διευκόλυνε το τηλεοπτικό μου ντεμπούτο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στην αρχή δεν υπήρξε στρες. Το άγχος, όμως, δεν κράτησε περισσότερο από μία ημέρα. Το πρώτο βράδυ των γυρισμάτων ομολογώ ότι έμεινα άυπνος. Έφτασα στο πλατό χωρίς να έχω κλείσει μάτι, τα έδωσα όλα κι από την επόμενη ημέρα όλα μπήκαν στην ροή που έπρεπε. Εκείνο που με βάρυνε στην αρχή ήταν πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Η τηλεόραση είναι σκληρό Μέσο. Μπορείς να πεις κάτι κι εύκολα να παρεξηγηθεί. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.