Με τετραπληγία ο 24χρονος που βούτηξε τα Θεοφάνια, στα νερά της Αμαρύνθου

Με πλήρη τετραπληγία διαγνώστηκε ο 24χρονος που βούτηξε στα νερά της Αμαρύνθου την ημέρα των Θεοφανίων για να πιάσει το σταυρό. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα καθώς στο συγκεκριμένο σημείο τα νερά είναι ρηχά.

Θλίψη και συγκίνηση εξακολουθεί να προκαλεί στο πανελλήνιο η περιπέτεια του 24χρονου στην Αμάρυνθο, ο οποίος βούτηξε στα νερά τα Θεοφάνια για πιάσει το σταυρό. Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη.

Ο αδελφός του νεαρού με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκινεί. Ευχαριστεί για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται και βρίσκει κουράγιο για να απευθυνθεί στον ίδιο του τον αδελφό.

«Αδερφέ μου είσαι ο πρωταρχικός λόγος ύπαρξης μου και το Καμάρι Μου!

Πάλεψε για Χάρη μου όπως παλεύω κι εγώ για Σένα τόσους Μήνες!

Είσαι η Ζωή Μου Ολη, Είσαι τα Πάντα Μου. Σ’αγαπώ!!».

Ο 24χρονος έκανε βουτιά με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην άμμο, και να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα, καθώς τα νερά σε εκείνο το σημείο είναι ρηχά. Μεταφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά αργότερα διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται.

Ο 24χρονος μόλις την παραμονή των Χριστουγέννων είχε γίνει δότης μυελού των οστών, προτρέποντας τους πολίτες να κάνουν το ίδιο με τη σημείωση, «γίνε ένας ήρωας στα μάτια του ανθρώπου που σε χρειάζεται!»

Πηγή: ΕΡΤ,  Ρεπορτάζ: Βάσω Τζανακάκη