Μενίδι: Ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο οι «πιστολέρο» με τον… θρόνο του Εσκομπάρ

Βίντεο ντοκουμέντο με τους άσκοπους πυροβολισμούς στη Δυτική Αττική που οδήγησαν στη σύλληψη δύο νεαρών πιστολέρο, οι οποίοι στη συνέχεια ανέβαζαν στο διαδίκτυο τις παράνομες ενέργειες τους, φέρνει στο φως η ΕΡΤ και ο Γιώργος Γεραφέντης.

Το μοιραίο λάθος των δύο πιστολέρο ήταν πως ανέβαζαν το οπτικό υλικό με τους άσκοπους πυροβολισμούς, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Οι αστυνομικοί βρήκαν τα βίντεο στο διαδίκτυο και αφού ταυτοποίησαν τους δράστες, έκαναν έρευνες στα σπίτια τους στο Ζεφύρι και τα Άνω- Λιόσια.

Συνελήφθησαν οι δυο νεαροί, και στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο πιστόλια, μια κλεμμένη καραμπίνα και ποσότητες ναρκωτικών. Μάλιστα στα Άνω- Λιόσια , ένας από τους κατηγορούμενους είχε επίχρυση πολυθρόνα με τον αρχιβαρώνο Πάμπλο Εσκομπάρ στην πλάτη της.

Το ίδιο πρόσωπο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε συλληφθεί και πάλι το 2017 για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Αυτό που είχε κάνει τότε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν ότι ο κατηγορούμενος με την βοήθεια ασανσέρ πάρκαρε το πανάκριβο αυτοκίνητό του στο σαλόνι του σπιτιού του.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης