Αστρολογία 13/01 Η μέρα ευνοεί την αγάπη

Αστρολογία 13/01 Τετάρτη .

Αστρολογία 13/01 Αυτή είναι κατάλληλη μέρα για να δώσετε σάρκα και οστά σε καινούργιες ιδέες σας.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει μέχρι τώρα!

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

 

Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε, που θα βελτιώσει τη ζωή σας αλλά και τον κόσμο γενικότερα. Η δική σας δόμηση είναι αυτή που θα ωφελήσει και την κοινωνία. Η ατμόσφαιρα απαιτεί τολμηρές αποφάσεις και νέα βήματα προς το μέλλον, όσο άγνωστος τόπος κι αν είναι ακόμη!

Φροντίστε να απομακρύνετε από τα οικονομικά σας θέματα το συναίσθημα και/ή τις ψευδαισθήσεις. Αν μπείτε τώρα σε διαμάχες για χρήματα, θα χρειαστούν εβδομάδες ή και μήνες για να εξομαλυνθεί το κλίμα. Η μέρα ευνοεί την αγάπη και τη θαλπωρή με τα άτομα που συμβιώνετε. Ένας φίλος σε ζώδιο της Γης, θα σας χαρίσει ευχάριστες εμπειρίες ή συζητήσεις!

Αστρολογία 13/01 Τετάρτη .

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Εστιάστε σε γεγονότα ή δεσμεύσεις που αφορούν μια γυναίκα. Γενικότερα οι γυναίκες θα έχουν αυξημένες υποχρεώσεις, προς τον οικογενειακό και ευρύτερο συγγενικό τους κύκλο. Θα χαρείτε με συγκυρίες που θα καθορίσουν με τον καλύτερο τρόπο το μέλλον σας. Σας αναμένει μια επιτυχία ή ευχάριστες ειδήσεις, που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα!

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Μην αμελήσετε ένα τηλεφώνημα που πρέπει να κάνετε ή ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που πρέπει να στείλετε! Αναμένεται μια έκπληξη από ένα άτομο που μένει κοντά σας. Μπορείτε σήμερα να καταλήξετε σε απόφαση ή για ένα μελλοντικό εγχείρημα, είτε να υλοποιήσετε ένα σημαντικό σχέδιο. Τα άστρα σας συστήνουν να είστε συνετοί, ειλικρινείς και ακέραιοι!

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

 

Αστρολογια 13/01 Τετάρτη .

Αν ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η μέρα σας επιφυλάσσει επιτυχίες, ευχάριστες ειδήσεις και σημαντικές ευκαιρίες… Αρκεί να αξιοποιήσετε συνετά το χρόνο και τις ικανότητές σας. Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων που προσδοκάτε να εξελιχθούν. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα υπάρξουν αναπάντεχες εκπλήξεις ή αλλαγές στα σχέδιά σας. Αξιοποιήστε τις επαφές και τις συζητήσεις σας, για να διασφαλίσετε τη μελλοντική σας πορεία!

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Έχετε ήδη προγραμματισμένη μια σημαντική επαγγελματική ή οικογενειακή συνάντηση. Ίσως να την ακολουθήσει η επίσκεψη σε μια κυβερνητική ή τραπεζική υπηρεσία ή ένα δικαστήριο. Σήμερα καλείστε να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσετε… Γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές όσο αφορά τις προσδοκίες σας. Μην δώσετε προτεραιότητα σε επιθυμίες που χρειάζονται χρόνο πραγματοποίησης!

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας