“Έσπασε” το τηλεφωνικό κέντρο του Open. Έξω φρενών με τους “Ράδιο Αρβύλα” και τις επιθέσεις τους στον Πρωθυπουργό οι τηλεθεατές

Δεν πέρασαν πάρα μόνο λίγες ημέρες από τη νέα τηλεοπτική επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” μέσα από τη συχνότητα του open και μάλιστα απέναντι από όλα τα δελτία ειδήσεων των 20:00. Ημέρες κατά τις οποίες ο Αντωνης Κανάκης και η “παρέα από τη Θεσσαλονίκη” κατάφερε αντί να φέρει τα “τρελά” νούμερα τηλεθέασης, να φέρει στα όρια του, τους τηλεθεατές (του καναλιού του κ. Σαββίδη) που “έσπασαν” κυριολεκτικά το τηλεφωνικό κέντρο to open οργισμένοι με τη φθηνή προπαγάνδα κατά της κυβέρνησης που οι 4 αποκαλούν “πολιτική σάτιρα”.

Όπως μαθαίνουμε το τηλεοπτικό κοινό που εκείνη την ώρα κάνει ζάπινγκ μεταξύ των δελτίων ειδήσεων και των “Ράδιο Αρβύλα” μόνο με “καλό μάτι” δεν βλέπει τις συνεχείς και προκλητικές προσωπικές επιθέσεις του Αντώνη Κανάκη κατά του Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη, παραγόντων της κυβέρνησης, ακόμα και της Εκκλησίας και των ιερών μυστηρίων του Χριστιανισμού σε σημείο εμμονής. Κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο από τους τηλεθεατές οι οποίοι δείχνουν με τις οργισμένες αντιδράσεις τους, να καταλαβαίνουν πλήρως, ότι πρόκειται για ξεκάθαρα στοχευμένη κίνηση πολιτικής εξόντωσης προσώπων, σπίλωσης συνειδήσεων και δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων κατά της οικογένειας Μητσοτάκη, υπουργών της κυβέρνησης και άλλων πολιτικών προσώπων της “φιλελεύθερης παράταξης”. Οι “Ράδιο Αρβύλα” στο ίδιο πλαίσιο κινούμενοι αν όχι υποκινούμενοι από παράκεντρα της αντιπολίτευσης, δεν χάνουν ευκαιρία να προσβάλλουν προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένεια του. Ακόμα και με χυδαίους χαρακτηρισμούς, “παρατσούκλια” και υπαινιγμούς που σίγουρα δεν είναι σάτιρα άλλα “χτυπήματα κάτω από τη μέση” και προσωπικές επιθέσεις που είτε έχουν άξονα και βάση την εμμονή της παρέας των “Ράδιο Αρβύλα” στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, είτε τα γραφεία κάποιου κόμματος πού καθοδηγεί τη μονταζιέρα τους.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί άλλωστε το γεγονός ότι δεν υπάρχει εκπομπή από τη Δευτέρα μέχρι και τώρα κατά την οποία να μην έχουν ασχοληθεί με τον Πρωθυπουργό και σχόλια του “πεζοδρομίου” που θυμίζουν περισσότερο τις χυδαίες αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη παρά αληθινή σάτιρα όπως αυτή του Τάκη Ζαχαράτου ή του πιο “λαϊκού -αν θέλετε- κωμικού χαρακτήρα” ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή.


Φαίνεται λοιπόν οι “Ράδιο Αρβύλα” συνεχίζοντας την παράδοση τους να χτυπούν την κυβέρνηση… από όταν ήταν αντιπολίτευση, συνεχίζουν στο δρόμο του “λαϊκισμού και της πόλωσης” κάνοντας τον Αλέξη Τσίπρα να “τρίβει τα χέρια του” με τα αποτελέσματα των golden boys από τη Θεσσαλονίκη με τις “γεμάτες τσέπες” και την “αριστερή κουλτούρα”.
Κλείνοντας να σας προετοιμάσουμε ειδησιογραφικά, καθώς αυτό που “κυκλοφορεί” στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες, είναι ότι υπάρχουν αρκετοί σοβαροί παράγοντες και νομικοί κύκλοι που εξετάζουν, ακόμα και να μηνύσουν τους “Ράδιο Αρβύλα” που σχοινοβατούν πραγματικά επί ξυρού ακμής, μεταξύ της ποινικής δικαιοσύνης και της συνειδητής ανηθικότητας.