Κακλαμανάκης: Δέχθηκα απειλή για τη ζωή μου – «Δολοφόνησαν» τα όνειρα πολλών παιδιών

Περίμενα 30 χρόνια να βρω ανθρώπους με συναντίληψη, όπως τον πρωθυπουργό και τον κ. Αυγενάκη που να μην τροφοδοτούν την ασυδοσία, την ατιμωρησία, την συγκάλυψη. Μας περιφρονούσαν διαρκώς. Κατέθεσα στον Εισαγγελέα 300 σελίδες. Είχα ενημερώσει και για απειλή κατά της ζωής μου, κατήγγειλε στην ΕΡΤ ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης. Πίσω από μένα και τη Σοφία υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που τσαλακώθηκαν τα όνειρά τους, πρόσθεσε.

«Και για αυτό που λένε γιατί το θυμήθηκε τώρα η Σοφία, να πω ότι την πονούσε πάντα και το έπνιγε, όμως οι άνθρωποι της ομοσπονδίας προκάλεσαν όλους σε τέτοιο βαθμό που κανείς δεν μπορούσε να μείνει κανείς ακίνητος. Μας βρίζουν και μας περιφρονούν διαχρονικά. Το αποκορύφωμα, το βίντεο που κινητοποίησε τον εισαγγελέα, χαρακτηρίστηκε από την ομοσπονδία ως «ταξιδιωτικού χαρακτήρα» και συνέχισαν με αναρτήσεις να περιφρονούν» είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης και πρόσθεσε πως θα κατατεθεί και νέο βίντεο, πως ήδη έχει καταθέσει συνολικά 300 σελίδες στον εισαγγελέα και πως υπάρχουν και άλλοι επτά αθλητές που μιλούν.

Για τα όσα έχει καταγγείλει για απειλή της ζωής του είπε πως το έχει αναφέρει και του είχαν πει πως δεν θέλουν να ξέρουν και πως δεν πρέπει να αναφερθεί ξανά στην ομοσπονδία δημόσια εάν θέλει να διατηρήσει το δικαίωμα να προπονείται απρόσκοπτα και πως ο ίδιος δεν συμφώνησε με αυτό. Στη ζωή μας καθοριζόμαστε και από τα ναι και από τα όχι μας κάθε φορά, είπε.

Η ψευδαίσθησή τους ότι θα έχουν ασυλία δια βίου μέσα από τη συσκότιση έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις ικανότητές τους και την ηθική μας, πρόσθεσε. Μας προκάλεσαν και για αυτό και η Σοφία είπε «όχι άλλο πια» και μίλησε. Πίσω από μένα και τη Σοφία υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν θα ακούσετε ποτέ, που δολοφόνησαν τα όνειρά τους. Στο όνομα αυτών των παιδιών και στις ψυχές που έχουν δολοφονηθεί όλα αυτά τα χρόνια δίνουμε αυτόν τον αγώνα που έχει μεγάλο κόστος για όλους μας. Το καλό όμως θα νικήσει και θα απαντήσουμε στο σκοτάδι με φως και αλήθεια», είπε.