Μητρόπολη Ξάνθης: Αξιέπαινη η προσφορά προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Τις ευχαριστίες της προς όλους τους πολίτες της ΠΕ Ξάνθης εκφράζει η Μητρόπολη Ξάνθης με αφορμή τη «διαρκή», όπως τονίζει και «αξιέπαινη προσφορά προϊόντων από το υστέρημα τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως. Δείχνοντας έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, γνήσια έκφραση της χριστιανικής αγάπης κατά τον λόγο του Κυρίου «…ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐφ᾿ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε».

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται και στους υπευθύνους των καταστημάτων υπεραγορών της πόλεώς για την στήριξη της προσπάθειας αυτής και την διάθεση του απαραίτητου χώρου εντός των καταστημάτων για τη συλλογή των τροφίμων. Ξεχωριστή μνεία και ευχαριστίες απευθύνει η Μητρόπολη στο Δήμαρχο και τούς υπευθύνους του Δήμου για την αγαστή, όπως τονίζει, συνεργασία και την σημαντική ενίσχυση σε τρόφιμα.

» Η προσφορά όλων, των πολιτών, των καταστημάτων, της δημοτικής αρχής, η οποία το παρελθόν έτος προσέγγισε τούς τέσσερις (4) τόνους, είναι πολλαπλώς σημαντικότερη στις πρωτόγνωρες συνθήκες πού διανύουμε, ενισχύει το αίσθημα αλληλεγγύης και τη συνοχή του κοινωνικού ιστού και στηρίζει την ποιμαντική προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας προς ενίσχυση όλων των δοκιμαζομένων αδελφών μας», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση της Μητροπόλεως Ξάνθης.