Ζώδια σήμερα 24/02 Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 24/02 Τετάρτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 24/02 Κριός .

Προσέξτε τη ζήλεια σας σήμερα. Δεν θα ξέρετε πώς να την διαχειριστείτε. Οι περισσότερες καταστάσεις που προκαλούν αυτά τα συναισθήματα γεννιούνται από ανασφάλεια. Εάν αισθάνεστε έτσι είτε στην δουλειά είτε στην σχέση σας και γενικά νιώθετε σαν να απειλείστε από κάποιον, ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στην αιτία. Τι προκαλεί αυτή την ανασφάλεια; Αναζητήστε τις απαντήσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Ίσως νιώθετε ανασφαλείς με την εμφάνισή σας σήμερα. Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν πάντα αρνητικό. Αντί να επικρίνετε διαρκώς τον εαυτό σας, βρείτε τρόπους για να αποδεχτείτε την εμφάνισή σας. Αν αυτό που σας ενοχλεί είναι το βάρος σας, η ηλικία σας ή οτιδήποτε άλλο, εάν δεν μπορείτε να αποδεχτείτε τον εαυτό σας, θα βρίσκετε πάντα κάτι λάθος, ανεξάρτητα από το πόσες αλλαγές κάνετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Το τέρας της ζήλειας κάνει σήμερα την εμφάνισή του στην ζωή σας. Το κλειδί είναι να καταλάβετε γιατί αισθάνεστε ανασφαλείς. Αν ζηλεύετε τον/την σύντροφο σας, τι συμβαίνει στη σχέση σας; Μήπως υπάρχει ζήτημα εμπιστοσύνης; Εάν αυτό το συναίσθημα εμφανίζεται στη δουλειά σας, μήπως δεν αισθάνεστε ότι η προσφορά σας αναγνωρίζεται; Εξετάστε την αιτία της ζήλιας. Είναι σχεδόν πάντα ένα σύμπτωμα ενός βαθύτερου προβλήματος.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/02 Αισθηματικές εξελίξεις – Αληθινές προτάσεις αγάπης

 

Ζώδια σήμερα 24/02 Καρκίνος

Σήμερα θα ασχοληθείτε με τις τέχνες και την χειροτεχνία. Ακόμα κι αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα σπορ, αισθάνεστε την επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό. Η διαδικασία δημιουργίας μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητική για εσάς. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις ικανότητές σας σε ένα καινούργιο τομέα.

Ζώδια Λέων

Θα είναι δύσκολο να τα πάτε καλά με τους άλλους σήμερα. Η επιρροή των πλανητών σας κάνει να θέλετε να απομονωθείτε από τους γύρω σας. Μπορεί να αισθάνεστε ανυπόμονοι και ενοχλημένοι. Εάν μπορείτε να μείνετε μόνοι, κάντε το. Εάν όχι, θα χρειαστεί να περιορίσετε την τάση σας να είστε επιθετικοί. Προσπαθήστε να δείξετε υπομονή και να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Παρθένος

Μην εκπλαγείτε αν γίνεστε λίγο μελό σήμερα. Το σημερνό πλανητικό σκηνικό ενισχύει την ευαισθησία σας. Μην απογοητεύεστε. Κλάψτε αν το έχετε ανάγκη. Θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε. Προσπαθήστε να μην βυθιστείτε στην θλίψη. Όλα θα φαίνονται καλύτερα αύριο. Φροντίστε τον εαυτό σας σήμερα.

Ζώδια σήμερα 24/02 Ζυγός

Σήμερα, καλό θα ήταν να δώσετε σημασία στις ιδεοληπτικές σας σκέψεις. Συνήθως τέτοιου είδους συμπεριφορές εμφανίζονται σε τομείς όπως η αναζήτηση χρημάτων, δύναμης, επιτυχίας και έρωτα. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ φιλοδοξίας και εμμονής. Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε κολλήσει σε μια ιδέα, ίσως είναι καιρός να μιλήσετε με κάποιον για αυτό. Μπορεί να δει αυτό που δεν θέλετε να δείτε.

Ζώδια Σκορπιός

Μην ενεργείτε παρορμητικά σήμερα, Και μην το συγχέετε με τον αυθορμητισμό. Η μία έννοια έχει περισσότερη σκέψη. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μελετήσετε τα πράγματα πριν πάρετε κάποιο ρίσκο. Σκεφτείτε τα πάντα, από τις αποφάσεις σας μέχρι την δουλειά σας ή τις συμφωνίες σας. Δώστε προσοχή σε κάθε λεπτομέρειά. Στις σχέσεις σας, προσέξτε να μην δώσετε εύκολα την εμπιστοσύνη σας.

Ζώδια Τοξότης

Μήπως ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε μια πιο δραστική προσέγγιση σε ένα πρόβλημα; Εάν έχετε κάνει πολλές προσπάθειες για να το επιλύσετε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, σκεφτείτε τι μπορεί να συμβαίνει. Ίσως να πρέπει να δοκιμάσετε κάτι περισσότερο δραστικό. Απλά προσέξετε να μην το παρακάνετε. Συμβουλευτείτε κάποιον καλό σας φίλο πριν προχωρήσετε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/02 Αισθηματικές εξελίξεις – Αληθινές προτάσεις αγάπης

 

Ζώδια Αιγόκερως

Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητα που σας προσφέρει η ενέργεια της σημερινής μέρας. Η δημιουργικότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς, σχεδόν όσο και η επικοινωνία. Τα συναισθήματά σας συνδέονται με αυτές τις δύο πτυχές και αλληλοεπιδρούν συνεχώς μεταξύ τους, ακόμη και ασυνείδητα. Εκφραστείτε μέσω της δημιουργικότητας και συζητήστε με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με την δυσαρέσκεια κάποιου. Μπορεί να πρόκειται για κάποιο άτομο που θαυμάζετε, πιθανόν προϊστάμενο ή γονιό. Ενώ είναι σημαντικό να ακούσετε αυτό το άτομο, εάν αυτά που λέει αφορούν την δουλειά σας, την προσωπική σας ζωή ή τον τρόπο με τον οποίο επιλέγετε να ζήσετε, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ότι τον πρώτο λόγο τον έχετε εσείς. Πάντα κάποιος θα βρεθεί που θα επικρίνει τις επιλογές σας.

Ζώδια Ιχθύες

Ο χρόνος που περνάμε με τον εαυτό μας είναι απαραίτητος για την ισορροπία μας. Απλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αναγνωρίζετε πότε απομονώνεστε και κάνετε κακό στον εαυτό σας. Εάν συνειδητοποιήσετε ότι μένετε μόνοι γιατί θέλετε να αποφύγετε κάτι, σκεφτείτε τις εναλλακτικές σας. Με αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Αντιμετωπίστε ό, τι είναι αυτό που σας ενοχλεί, ώστε να μπορέσετε να πάτε παρακάτω.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο