Λιγνάδης-gate: Κατ’ οίκον έρευνα διέταξε η ανακρίτρια- Τι απαντά ο ηθοποιός

Η 19η τακτική ανακρίτρια, Παρασκευή Μπότση, απέστειλε κλήσεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 15.00 το μεσημέρι, έρευνα στο σπίτι του κ. Λιγνάδη αλλά και το σπίτι του αδερφού του Ιωάννη-Ηλία, στο αυτοκίνητό του αλλά και στη μηχανή του. Η συγκεκριμένη κίνηση, ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση του πληρεξούσιου δικηγόρου του κατηγορούμενου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος μέσω δελτίου τύπου που εξέδωσε δήλωσε κώλυμα!

Στο δελτίο Τύπου ο κ. Κούγιας αναφέρει: “Την ώρα που ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κ. Αλέξιος Κούγιας στις 13.00 σήμερα επισκεπτόταν τον κ. Δημήτριο Λιγνάδη στις φυλακές Τριπόλεως, του κοινοποιήθηκαν από την 19η Τακτική Ανακρίτρια τέσσερις κλήσεις, με τις οποίες εκαλείτο να είναι παρών  στις 15.00 στο σπίτι του στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, γιατί, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, θα διενεργείτο παρουσία του (!!!!!) κατ’ οίκον έρευνα, έρευνα της μοτοσικλέτας του και έρευνα του αυτοκινήτου του. Αμέσως το δικηγορικό μας γραφείο κοινοποίησε στην Ανακρίτρια τα δύο έγγραφα, τα οποία και επισυνάπτουμε στο παρόν δελτίο τύπου”.

Την είδηση ότι δηλαδή η 19η τακτική ανακρίτρια αναμενόταν να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια είχε αποκαλύψει, νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο για δυο ακόμη μάρτυρες-θύματα του ηθοποιού οι οποίοι προτίθενται να καταθέσουν ενώπιον της δικαστικής λειτουργού και να καταγγείλουν πράξεις (βιασμό, κτλ) που φέρονται να τελέστηκαν το 2015, όταν δηλαδή ήταν σε ηλικία 17 ετών.

Ο μαύρος υπολογιστής 

Αυτό που ψάχνει να βρει, έστω και εκ των υστέρων η Δικαιοσύνη, καθώς γεννάται το μείζον ερώτημα γιατί από την πρώτη στιγμή οι εισαγγελικές αλλά και οι δικαστικές Αρχές δεν παράγγειλαν κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του κ. Λιγνάδη αλλά περιορίστηκαν απλά στη σύλληψή του, είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ένας μαύρος υπολογιστής στον οποίο φέρεται να υπάρχει πορνογραφικό υλικό με ανήλικα αγόρια να συμμετέχουν σε σεξουαλικά όργια με έναν μεσήλικα άντρα. Η συγκεκριμένη πληροφορία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr, έχει εισφερθεί ήδη στη Δικαιοσύνη μέσω κατάθεσης-έγκλησης.

Το κινητό 

Από την δημοσιογραφική έρευνα προκύπτει ότι την ημέρα της απολογίας του Λιγνάδη, στις 25 Φεβρουαρίου 2021, η 19η τακτική ανακρίτρια έστειλε παραγγελία στην Ασφάλεια να της γνωστοποιήσει όλα τα αντικείμενα τα οποία είχε παραδώσει στις Αρχές ο σκηνοθέτης την ημέρα της σύλληψής του. Από τον κατάλογο που διαβιβάσθηκε προκύπτει ότι ανάμεσα σε άλλα είχε παραδώσει και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο όμως από τις 22 Φεβρουαρίου είχε πάρει με εξουσιοδότηση ο αδερφός του, Ιωάννης Λιγνάδης, ο οποίος στην κατάθεσή του είπε ότι δεν το είχε ανοίξει!

Δείτε τα έγγραφα: 

Πηγή: dikastikoreportaz.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.