Ζώδια σήμερα 05/03 Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 05/03 Παρασκευή Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 05/03 Κριός .

Τα πράγματα φαίνονται ευνοϊκά σε ό,τι έχει σχέση με την ερωτική σας ζωή. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε σήμερα είναι ότι μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους χειραγώγηση από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Προσέξτε ώστε η ανάγκη κάποιου άλλου για ελευθερία να μην επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας. Η επικοινωνία είναι βασική προκειμένου να διατηρήσετε υγιείς σχέσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

 

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να κάνετε μερικές προσαρμογές αν θέλετε να παραμείνετε στο ίδιο μήκος κύματος με τον/την αγαπημένο/η σας. Κανείς από τους δυο σας δεν φαίνεται διατεθειμένος να πάρει τον έλεγχο τώρα, πράγμα που προκαλεί δισταγμούς στην σχέση σας. Αν διαρκώς αμφιβάλλετε ο ένας για τον άλλον, δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Όσο περισσότερο προσπαθείτε να κρατήσετε κάτι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να σας ξεγλιστρήσει. Μην πιέζετε καταστάσεις. Διατηρήστε μια σημαντική ισορροπία ανάμεσα στο να δείξετε σε κάποιον/α ότι σας ενδιαφέρει και να του επιτρέψετε να είναι ο εαυτός του/της.

Ζώδια Καρκίνος

Τα θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή μπορεί να μην πάνε ακριβώς όπως θα θέλατε. Ίσως περιμένετε τον/την σύντροφό σας να κάνει την επόμενη κίνηση, και δεν είστε σίγουροι για το πώς θα προχωρήσει η σχέση σας. Την ίδια στιγμή, το ταίρι σας περιμένει το ίδιο από εσάς. Κρατήστε ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας και σταματήστε να παίζετε παιχνίδια.

Ζώδια σήμερα 05/03 Λέων

Τα πράγματα κυλούν ομαλά στην ερωτική σας ζωή, αλλά σήμερα ενδεχομένως να προκύψει κάποια σύγχυση. Ενώ θέλετε τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα, ο/η σύντροφός σας μπορεί να λαχταρά για περισσότερη ελευθερία και αυθορμητισμό. Ενδεχομένως να προκύψουν εντάσεις, καθώς κανείς από τους δυο σας δεν φαίνεται να έχει διάθεση να αναλάβει τον έλεγχο.

Ζώδια Παρθένος

Το ταίρι σας μπορεί να αναρωτιέται πώς να προχωρήσει ενώ εσείς κάνετε τα δικά σας. Μη γίνεστε εγωιστές. Σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, ίσως χρειαστεί να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας και να επικοινωνήσετε με τον/την σύντροφό σας. Από την άλλη δεν θα πρέπει να αφήνετε την αναποφασιστικότητα των άλλων να σας καθυστερεί. Ξέρετε ποια κατεύθυνση να πάρετε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/03 Πρόταση για επανασύνδεση – Διάθεση για ξεκαθαρίσματα

 

Ζώδια σήμερα 05/03 Ζυγός

Τα πρόσφατα γεγονότα στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε ότι δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες σας. Να θυμάστε ότι ο άλλοι δεν μπορούν να μαντέψουν τι σκέφτεστε. Εάν η συμπεριφορά κάποιου/κάποιας δεν σας αρέσει, πείτε το. Οι σχέσεις σας θα πρέπει να υποστηρίζουν τα όνειρά σας, χωρίς να πρέπει να κάνετε προσωπικές θυσίες για να τις διατηρήσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Προσέξτε να μην εκμεταλλευτείτε μια κατάσταση σε βάρος του/της συντρόφου σας. Μπορεί να πιστεύετε ότι οι ενέργειές σας είναι ευγενείς και έχουν νόημα, αλλά ίσως δημιουργείτε ένα σενάριο που δεν έχει καμία βάση στην πραγματικότητα. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι ευκολόπιστοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε προωθώντας τα δικά σας συμφέροντα εις βάρος τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Όσο ευνοϊκά και αν φαίνονται τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να προσέξετε σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεται την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία στη σχέση, ενώ εσείς αναζητάτε περισσότερη δέσμευση. Μην βιάζεστε, προβάλλοντας σενάρια που μπορεί να μην υλοποιηθούν. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να απογοητευθείτε.

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε κάπως αναποφάσιστοι σήμερα σε θέματα που αφορούν τον έρωτα. Για κάποιο λόγο, έχετε την τάση να πηγαίνετε από την μία κατεύθυνση στην άλλη και να μην ικανοποιείστε με τίποτα. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε κάτι συγκεκριμένο τώρα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/03 Πρόταση για επανασύνδεση – Διάθεση για ξεκαθαρίσματα

 

Ζώδια Υδροχόος

Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο προσγειωμένοι στην ερωτική σας ζωή. Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε μια πιο επιφυλακτική προσέγγιση στις ενέργειές σας για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε. Ταυτόχρονα, η πιο περιπετειώδης πλευρά του χαρακτήρα σας σας φέρνει την ανάγκη να περιπλανηθείτε πιο ελεύθερα. Καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρείτε μια ισορροπία.

Ζώδια Ιχθύες

Είστε απόλυτα σίγουροι για τον εαυτό σας για πολλά πράγματα εκτός από ένα. Στην ερωτική σας ζωή αισθάνεστε λιγότεροι σίγουροι και κάπως ανεπαρκείς. Μπορεί να μην μπορείτε να αποφασίσετε για το πώς θα προχωρήσετε. Από τη μία, έχετε μια έντονη επιθυμία να αναλάβετε τον έλεγχο και από την άλλη μια τάση να επιβραδύνετε τους ρυθμούς και να αφήσετε τους άλλους να ηγηθούν.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο