Ζώδια σήμερα 08/03 Δευτέρα

Ζώδια σήμερα 08/03 Δευτέρα Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 08/03 Κριός .

Να περιμένετε μερικές αλλαγές στο σπίτι σας σήμερα. Θα ασχοληθείτε επιτέλους με κάποιες επισκευές, με μια ανακαίνιση ή την αναδιαμόρφωση του κήπου σας. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξει μια μετακόμιση. Ένας επισκέπτης μπορεί επίσης να έρθει στην πόρτα σας με ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σας με κάποιο τρόπο. Το σίγουρο είναι ότι η μέρα θα είναι κάθε άλλο παρά ήσυχη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

 

Ζώδια Ταύρος

Είστε κοινωνικό άτομο και έχετε το χάρισμα του λόγου Ως εκ τούτου, μπορείτε να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Σήμερα θα βρεθούν στο δρόμο σας μερικές καταπληκτικές πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε συναρπαστικές συνομιλίες. Κάποιος φίλος ή συγγενής που έχετε να δείτε πολύ καιρό, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Αυτή είναι μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για σχεδόν οτιδήποτε!

Ζώδια Δίδυμοι

Κάποιες ξαφνικές, θετικές αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας σήμερα. Ίσως υπάρξει μια αύξηση στο εισόδημά σας ή να κερδίσετε κάποιο ποσό. Ό,τι και αν είναι, θα κάνει τη διαφορά στη ζωή σας. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε ένα κρυμμένο ταλέντο που θα αλλάξει την πορεία της ζωής σας. Προχωρήστε χωρίς φόβο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 08-10/03 Τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων

 

Ζώδια σήμερα 08/03 Καρκίνος

Σήμερα αισθάνεστε την επιθυμία να αρχίσετε να σχεδιάζετε ένα μακρινό ταξίδι. Μπορεί να πρόκειται για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, για ένα ταξίδι στο εξωτερικό όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες ή ακόμη και ένα πνευματικό ταξίδι. Η σκέψη σας είναι ιδιαίτερα οξυμμένη σήμερα, οπότε έχετε την δυνατότητα να μαθαίνετε γρήγορα και να συγκρατείτε περισσότερα πράγματα στο μυαλό σας.

Ζώδια Λέων

Σήμερα είστε ιδιαίτερα πρακτικοί και προσγειωμένοι. Η διαίσθησή σας είναι πιο έντονη από ότι συνήθως. Ενδέχεται να λάβετε μερικά ισχυρά μηνύματα από το υποσυνείδητο σας που ανοίγουν νέες πόρτες για εσάς. Μην τα αγνοείτε. Εξετάστε τα προσεκτικά πριν να τα αποδεχτείτε ή να τα απορρίψετε. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να συντονιστείτε καλύτερα με τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων.

Ζώδια Παρθένος

Μετά από τόσους μήνες καραντίνας, δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε τα ταξίδια. Σας έχουν λείψει πολύ, ιδιαίτερα τα ταξίδια σε άλλες χώρες. Οι φίλοι μπορεί να σχεδιάζουν ένα ταξίδι σε μακρινό μέρος σε λίγους μήνες και σας προσκαλούν να τους συνοδεύσετε. Η αίσθηση της περιπέτειας σας δεν σας αφήνει να αρνηθείτε.

Ζώδια σήμερα 08/03 Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο. Δεν είναι μια μέρα για να προσπαθήσετε να κερδίσετε τους άλλους με την άποψή σας. Ακούστε πραγματικά τι λένε οι φίλοι, οι αγαπημένοι σας, οι συνάδελφοι και οι γείτονές σας με όλη την προσοχή και την ενσυναίσθηση σας. Θα ενισχύσετε τους δεσμούς σας και μπορεί να εκπλαγείτε με όσα θα μάθετε.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο σας μερικές ευκαιρίες για πρόοδο. Νέες, καινοτόμες ιδέες θα ανοίξει το δρόμο για εσάς και οι ικανότητές σας εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους γύρω σας. Συνειδητοποιείτε εκ νέου τους στόχους σας και έχετε μια σαφέστερη οπτική της πορείας που θέλετε να ακολουθήσετε. Μην φοβάστε να ηγηθείτε εάν είναι απαραίτητο. Άλλωστε είστε ηγέτες από φυσικού σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Μερικές νέες, καινοτόμες ιδέες σχετικά με επενδύσεις μπορεί να κάνουν μεγάλη διαφορά στο μελλοντικό σας εισόδημα. Σήμερα αισθάνεστε έτοιμοι να πάρετε τα ηνία στην ζωή σας. Έχετε τη δύναμη να θέσετε σε κίνηση τα σχέδιά σας. Όλα τα σημάδια φαίνονται ευνοϊκά για νέα εγχειρήματα. Προχωρήστε όσο η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη.

Ζώδια Αιγόκερως

Μια πλατωνική σχέση που κατά το παρελθόν βασιζόταν κυρίως στην πνευματική επαφή, παίρνει ξαφνικά μια πιο ρομαντική τροπή. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να σας γίνει εμμονή! Χαλαρώστε και απολαύστε το, και κυρίως αποδεχτείτε τον/την σύντροφό σας όπως είναι. Ξεκινά μια περίοδος αλλαγών στην ζωή σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 08-10/03 Τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων

 

Ζώδια Υδροχόος

Αν τον τελευταίο καιρό η διάθεσή σας ήταν πεσμένη, σήμερα να περιμένετε ότι θα αισθάνεστε πιο δραστήριοι από ποτέ. Ο ενθουσιασμός σας είναι αυξημένος και συνεχώς σας έρχονται καινούργιες ιδέες. Θα ξεχωρίσετε με ό,τι και αν καταπιαστείτε. Θα βιώσετε μια νέα αίσθηση δύναμης και αισιοδοξίας. Ωστόσο, προσέξτε να μην το παρακάνετε και δώσετε την λάθος εντύπωση.

Ζώδια Ιχθύες

Η σημερινή μέρα ευνοεί τα δημιουργικά εγχειρήματα. Νέες ιδέες και οράματα μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά. Με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε θα το απογειώσετε. Αισθάνεστε την ανάγκη να εκφραστείτε. Ο έρωτας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην ζωή σας σήμερα. Νιώθετε παθιασμένοι με τα πάντα!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο