Ζώδια σήμερα 01/04 Πέμπτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 01/04 Κριός .

Παρόλο που αισθάνεστε πιο άνετα όταν τα πράγματα είναι οργανωμένα, σήμερα θα πρέπει να δείξετε ευελιξία. Αφήστε χώρο στην έκπληξη και την περιπέτεια. Απολαύστε την αίσθηση ελευθερίας του να βγαίνετε έξω από την πόρτα χωρίς να έχετε ιδέα πού θα καταλήξετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας σήμερα. Το να ξυπνήσετε και να σηκωθείτε από το κρεβάτι θα είναι πιθανότατα το πιο δύσκολο κομμάτι της ημέρας, αλλά μόλις το καταφέρετε δεν θα μπορεί να σας πιάνεστε με τίποτα. Δοκιμάστε να κάνετε κρύο ντους αντί για ζεστό σήμερα το πρωί. Θα αισθανθείτε περισσότερο αναζωογονημένοι.

Ζώδια Δίδυμοι

Αισθάνεστε ξαφνικά ότι ακόμη και το πιο απλό πράγμα είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Ανάλογα με τη διάθεσή σας, μπορεί να πιστεύετε ότι βρίσκεστε στο χείλος της πλήρους καταστροφής, και το επόμενο λεπτό να πετάτε στα σύννεφα. Όλη αυτή η δραματοποίηση οφείλεται μάλλον στην δική σας αντίδραση στο περιβάλλον σας παρά στο ίδιο το περιβάλλον.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/04 Ερωτικά Λόγια – Ερωτικές κόντρες

 

Ζώδια σήμερα 01/04 Καρκίνος

Τα πράγματα μπορεί να σας έρθουν πιο εύκολα από ό, τι συνήθως σήμερα. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και κάνετε τα πράγματα σωστά. Η ζωή δεν πρέπει να είναι γεμάτη από άγχος. Εάν κάτι δεν ρέει ομαλά, αλλάξτε την προσέγγισή σας.

Ζώδια Λέων

Να ελέγχετε συχνά τα μηνύματά σας σήμερα. Κάποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με αυτό το άτομο για να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα. Εάν οι στόχοι σας είναι σαφείς, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Όταν δύο άνθρωποι εργάζονται για τον ίδιο στόχο, η δυναμική τους πολλαπλασιάζεται.

Ζώδια Παρθένος

Θα καταφέρετε πολύ περισσότερα πράγματα σήμερα με ελάχιστη προσπάθεια. Ανοίγονται πολλοί δρόμοι μπροστά σας, οπότε αν κάπου συναντήσετε εμπόδια, μπορείτε απλώς να αλλάξετε κατεύθυνση. Το κόλπο είναι να συνεχίσετε να κινείστε. Μην κολλάτε για πολύ σε ένα μέρος.

Ζώδια σήμερα 01/04 Ζυγός

Προσπαθήστε να μην είστε πολύ συναισθηματικοί σήμερα. Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά και να είστε ανοιχτόμυαλοι. Πέτρα που κυλάει δεν χορταριάζει, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλά πράγματα που σας κρατάτε πίσω. Σηκωθείτε και κινηθείτε. Με λίγη προσπάθεια μπορείτε να επιτύχετε πολλά.

Ζώδια Σκορπιός

Προσπαθήστε να μην αφήσετε την βαβούρα της καθημερινότητας να σας καταβάλλει. Από παντού προκύπτουν απροσδόκητα γεγονότα και η πρώτη σας αντίδραση θα είναι να φρικάρετε. Μην το κάνετε αυτό. Ηρεμήστε και πάρτε τα πράγματα με την σειρά. Μην προσπαθείτε να τα διαχειριστείτε όλο μονομιάς.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Ήρθε η ώρα να βάλετε περισσότερο πάθος στην καθημερινότητά σας. Γιατί δεν τηλεφωνείτε σε κάποιον/α πρώην με τον/την οποίο/α πάντα τα βρίσκατε σε ερωτικό επίπεδο; Ικανοποιήστε την εσωτερική σας επιθυμία για ενθουσιασμό και περιπέτεια. Αλλάξτε στυλ, δοκιμάστε μια νέα κουζίνα ή φορέστε έντονα χρώματα. Ακόμη και κάτι μικρό, θα σας ανανεώσει.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή είναι μία από αυτές τις μέρες που νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε άτι μέσα σε πέντε λεπτά και μια ώρα αργότερα δεν έχετε ακόμη ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη εργασία. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Τα πράγματα σας παίρνουν περισσότερο από το αναμενόμενο όχι επειδή είστε αναποτελεσματικοί, αλλά επειδή βάζετε περισσότερο πάθος σε ό,τι αναλαμβάνετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/04 Ερωτικά Λόγια – Ερωτικές κόντρες

 

Ζώδια Υδροχόος

Μην φοβάστε το πάθος. Αντ’ αυτού ενστερνισθείτε το και ενσωματώστε το περισσότερο στην καθημερινότητά σας. Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να σας φοβίσουν στην αρχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό το συναίσθημα είναι ένα μήνυμα ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθετε από αυτό το άτομο ή την κατάσταση.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα καταπιαστείτε με πράγματα που απαιτούν περισσότερη ενέργεια. Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε εξωτερικές εργασίες, απαιτητικές δουλειές ή κάποιου είδους σωματικής άσκησης. Μπορεί να σας λείπει η υπομονή αλλά έχετε άλλα πράγματα που την αναπληρώνουν. Έχετε πάθος και δυναμική και μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο