Αστρολογία 02/04 Παρασκευή – Αρχίζουν οι έντονες δονήσεις του Απριλίου

Αστρολογία 02/04 Παρασκευή .

Αστρολογία 02/04 Οι έντονες δονήσεις του Απριλίου θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους από σήμερα… Θα τις βιώσετε στην προσπάθειά σας να διεκπεραιώσετε σημαντικά θέματα, με τις πιο συνετές και πρακτικές λύσεις!

Η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί τις συγκρούσεις. Αντιθέτως, πρέπει να εναρμονίσετε τους διαφορετικούς ανθρώπους γύρω σας, τις απόψεις και τις διαθέσεις τους!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Αστρολογία 02/04 Παρασκευή .

Ας είστε προετοιμασμένοι να ακούτε περισσότερο αυτά που λένε οι άλλοι… Η σιωπή θα αποδειχθεί χρυσός σήμερα, γιατί «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει». Ένα σχόλιο ή μια παρατήρηση, μπορεί να επιφέρουν δυσάρεστες εντάσεις και περίπλοκες επεξηγήσεις!

Διαβλέπονται ενδιαφέρουσες επαφές με μια γυναίκα άνω των 35 ετών, διαφορετικής εθνικότητας ή κουλτούρας. Αν και η μέρα δεν θα φέρει δυσκολίες σε οικονομικά θέματα, λίγη επιπλέον σύνεση και προσοχή είναι επιθυμητή. Δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια αναστάτωση στο σπίτι σας, που θα αφορά εξοπλισμό ή έκτακτες υποχρεώσεις!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/04 – Όλα όσα λένε τα χαρτιά για την Αγάπη!

 

Αστρολογία 02/04 Παρασκευή .

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Προβλέπεται να έχετε επαφές ή μια σημαντική συζήτηση για οικογενειακούς λόγους. Ίσως να προκύψει μια απρόσμενη προσφορά ή πρόσκληση. Θα καταφέρετε να επιλύσετε αρκετά προβλήματα και εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι. Να αναμένετε ουσιαστική βοήθεια ή συμβουλές από ένα άτομο σε ζώδιο του Νερού!

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω και της Παρθένου: Σήμερα καλείστε να σκεφτείτε ενδελεχώς κάθε δελεαστική προσφορά ή πρόταση που θα σας γίνει. Επίσης, διερευνήστε την εγκυρότητα των υποσχέσεων ή πληροφοριών που θα λάβετε. Σας προσεγγίζουν επιτυχίες, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την οπτική σας για το μέλλον. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεπεράσετε αντιπάλους ή ανταγωνιστές σε επαγγελματικό επίπεδο!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/04 – Όλα όσα λένε τα χαρτιά για την Αγάπη!

 

Αστρολογια 02/04 Παρασκευή .

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Θα σας δοθούν εξηγήσεις ή πληροφορίες που θα βοηθήσουν τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό σας. Κάτι θετικό προσεγγίζει την οικογενειακή ή την προσωπική σας ζωή, που ενέχει έναν άντρα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Παράλληλα, φροντίστε να ζυγίζετε διπλά όσα λέτε ή υπόσχεστε… Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ούτε να επιπλήξετε κάποιον!

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Να ξέρετε ότι συγκρούσεις ή διαφωνίες που θα προκαλέσετε σήμερα, θα έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Δεν έχετε τα πάντα υπό έλεγχο αυτή την περίοδο, γι’ αυτό μην αυταπατάστε για τη «δύναμή» σας… Αν προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση με ένα άτομο του φιλικού κύκλου σας, θα αφορά χρήματα ή κοινά οικονομικά ενδιαφέροντα.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο