Ο Κωνσταντίνος Δανίκας που υποδύεται τον Φανούρη, τον άνθρωπο- στήριγμα  των αδελφών Σταμίρη στις “Άγριες Μέλισσες” μίλησε για όλα όσα θα δούμε  στη σειρά  στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και στον Γιάννη Βίτσα.

Μίλησε μας για τον Φανούρη. Πώς θα χαρακτήριζες τον ήρωα που υποδύεσαι στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Φανούρης είναι ο άνθρωπος που θα θέλαμε όλοι να έχουμε φίλο, γιατί είναι δίκαιος, τίμιος και έχει προσωπική αλήθεια. Βοηθά, εξυψώνει, αλλά και βάζει στη θέση τους όσους βρίσκονται γύρω του ανάλογα με τις πράξεις τους. Συμβολίζει τον καθημερινό άνθρωπο που αγωνίζεται συνεχώς για τα πάντα, χωρίς να έχει προσωπικό όφελος. Προσωπικά τον αγάπησα πολύ.

Γίνεται πια γνωστό, στις Άγριες Μέλισσες, ότι ο Σέργιος δεν δολοφονήθηκε μόνο από την Ελένη, αλλά και από τις τρεις αδελφές Σταμίρη. Όταν το μάθει αυτό ο Φανούρης, θα συνεχίσει να είναι με το μέρος τους;

Ναι. Ο Φανούρης έχει αποδείξει ότι δεν δαιμονοποιεί τις καταστάσεις, τις συνθήκες, τις στιγμές. Όταν φτάσει στα αφτιά του η είδηση ότι και οι τρεις αδελφές σκότωσαν μαζί τον Σέργιο, το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσει είναι ο λόγος που το έκαναν αυτό. Θα μείνει στο πλευρό τους και θα ρισκάρει ακόμα και τη ζωή του για να υπερασπίσει τις κοπέλες, γνωρίζοντας πλέον και το γιατί το έκαναν. Όταν μάθει, στις Άγριες Μέλισσες, ο Φανούρης ότι ο Σέργιος πήγε να βιάσει τη Δρόσω, όχι απλώς θα υποστηρίξει τις αδελφές Σταμίρη, αλλά θα φτύσει πάνω από τον τάφο του.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.