Ασταμάτητη η Σίτι, απομένει μόνο η… απονομή (2-0)

Συνεχίζει την επέλασή της στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι! Οι «πολίτες» πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Λέστερ (2-0) για την 30ή αγωνιστική της Premier League, έφτασε τις 15 σερί εκτός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και απλά περιμένει και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε τους 74 βαθμούς και βρίσκεται στο +17 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «πολίτες» ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 5′ με τον Φερναντίνιο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Αγκουέρο που ήταν σε θέση οφσάιντ εμπόδιζε τον Σμάιχελ. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ντε Μπρόινε, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του Σμάιχερλ στο 22′ ενώ στο 42′ το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία.

Η Σίτι ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και πήρε το προβάδισμα με εντυπωσιακή προσποίηση και πλασέ Μεντί στο 58′ μέσα από την περιοχή για το 0-1. Το γκολ μπλόκαρε τις «αλεπούδες», ενώ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ τους και στο 74′ ο Στέρλινγκ διαμόρφωσε σε κενό τέρμα το τελικό 0-2.

Λέστερ: Σμάιχελ,, Αμαρτέι, Ολμπράιτον (71’ Ρικάρντο Περέιρα), Καστάιν, Έβανς, Φοφανά, Τίλεμανς, Εντιντί (84’ Μεντί), Αγιόθε Πέρεθ, Ιεανάτσο (71’ Μάντισον), Βάρντι

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Μεντί, Λαπόρτ, Ντίας, Φερναντίνιο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (88’ Φόντεν), Αγουέρο (63’ Στέρλινγκ), Μαχρέζ (80’ Τόρες), Ζέσους