Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτά τα 45άρια, 50άρια που ακούω για το Survivor είναι εκ του πονηρού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και ήταν χείμαρρος… καθώς αναφέρθηκε  στον  Χάρη Βαρθακούρη, στο Big brother, στο Survivor, στα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια, στα νούμερα τηλεθέασης,  αλλά και στο παρασκήνιο της λήξης συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ.

“Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ένα είδος τηλεοπτικού κομάντο, με την έννοια ότι είμαι πάντα ετοιμοπόλεμος, δουλεύει το μυαλό μου, δουλεύουν τα αντανακλαστικά μου, βλέπω, κάνω, δείχνω, άρα μπορώ και είμαι ενεργητικός να βοηθήσω τα μάλα σε όποια παραγωγή και από όποιο πόστο. Έχω και εμπειρία και γνώση και πραγματικά μπορώ να αναλύω και να αντιλαμβάνομαι το τι γίνεται και τι δεν γίνεται…

Το Survivor είναι η επιτυχία της χρονιάς με την έννοια ότι δεν έπαιζε την περσινή χρονιά. Γιατί η επιτυχία της χρονιάς είναι και το μαγειρικό ριάλιτι. Αυτά τα 45άρια, 50άρια που ακούω είναι εκ του πονηρού. Το 45αρι -50άρι να το βγάζεις όταν έχεις τον ανταγωνισμό δίπλα σου. Δηλαδή όταν έχεις και το σίριαλ και το μαγειρικό ριάλιτι. Τότε είναι όλοι τους στα 27-28 %. Άρα τι θέλω να πω. Είναι επιτυχία, είναι μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν είναι τόσο όσο θέλουν να λένε, όταν τα αποτελέσματα έρχονται στη 1:00 τη νύχτα που παίζει χωρίς ανταγωνισμό…”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε όλα όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.