Πρεμιέρα για τη δεκάδα του MasterChef 5 και η εβδομάδα ξεκινά με νόστιμα πρωινά και ένα γράμμα, που άφησε πίσω του ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Η πραγματικότητα του διαγωνισμού όμως τους περιμένει στην κουζίνα του MasterChef 5, με ένα καινούργιο MysteryBox και μια μεγάλη έκπληξη, που ανατρέπει τη συνηθισμένη διαδικασία δοκιμής των πιάτων, αφού, για πρώτη φορά, θα δοκιμαστούν οι προσπάθειες και των 10 υποψήφιων του μαγειρικού μαραθωνίου.

Το ζητούμενο του σημερινού  MysteryBox  απαιτεί μάγειρες με κριτική και αφαιρετική σκέψη, που θα πρέπει να ετοιμάσουν αλμυρό αλλά και γλυκό πιάτο. Είμαστε πια στη δεκάδα  και αυτή είναι μια πρώτη “γεύση” για το τι τους περιμένει, σε μια αναπάντεχη εβδομάδα με εξελίξεις και εκπλήξεις.

Ο νικητής της σημερινής δοκιμασίας θα έχει στη διάθεσή του ένα από τα πιο δυνατά πλεονεκτήματα, για την αυριανή μέρα και το Τεστ Δημιουργικότητας.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.