Αχαΐα : Λήστεψαν και βασάνιζαν ζευγάρι – Η γυναίκα αναγνώρισε δύο από τους δράστες

Ο Σωτηρης Κατσιμπέρης περιγράφει πως χτυπήθηκε ανελέητα από τους 4 ληστές μέσα στο σπίτι του στην Ροδοδάφνη Αιγιάλειας. Οι κακοποιοί είχαν ανοίξει αρχικά το αυτοκίνητο του, εκείνος άκουσε θόρυβο πετάχτηκε από το σπίτι και φυσικά δεν περίμενε ποτέ ότι θα έπεφτε θύμα δολοφονικής όπως την χαρακτηρίζει επίθεσης.

Μέχρι που τον απείλησαν να τον χτυπήσουν στο κεφάλι με μια φιάλη υγραερίου. Θύμα των ληστών και η σύζυγός του η οποία όταν σηκώθηκε για να βοηθήσει τον άντρα της που ήταν αιμόφυρτος στο πάτωμα δέχθηκε επίθεση. Την γρονθοκοπούσαν στο πρόσωπο με μανία.

Οι δράστες κατάφεραν και πήραν χρυσαφικά, δεν βρήκαν όμως μετρητά καθώς το θύμα τους είχε το πορτοφόλι του κάτω από ένα καπέλο. H αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη των κακοποιών. Η κυρία Κατσιμπέρη, κατάφερε να αναγνωρίσει δύο από αυτούς έστω κι αν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες.

Οπως είπε στην αστυνομία, έκαναν το λάθος και ξαναπέρασαν από τον τόπο του εγκλήματος και τους είδε αναγνωρίζοντας τους και από τον σωματότυπο και από τα ρούχα. Η αστυνομία πολύ σύντομα αναμένεται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.