Γιώργος Καραϊβάζ : Τα λάθη των αδίστακτων δολοφόνων που μπορεί να τους προδώσουν – Διασταυρώθηκαν με περιπολικό

«Μάχη» με τον χρόνο για την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, δίνουν οι αστυνομικές Αρχές. Με «όπλο» τις εικόνες ντοκουμέντο των δύο εκτελεστών, που έχουν στα χέρια τους, προσδοκούν ότι θα φτάσουν στα ίχνη αρχικά των δολοφόνων, και στη συνέχεια πιθανώς του ηθικού αυτουργού, αφού όλο και περισσότερο δείχνει να κερδίζει έδαφος το σενάριο για συμβόλαιο θανάτου.

Τα βίντεο από κυκλώματα ασφαλείας που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, δείχνουν τους δύο δράστες να κινούνται με το μηχανάκι χαμηλού κυβισμού, κοντά στο σημείο της δολοφονίας, στον Άλιμο, λίγα λεπτά πριν το στυγερό έγκλημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αξιωματικοί της αστυνομίας κάνουν έρευνες σε καταστήματα και ξενοδοχεία, αναζητώντας στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δύο δραστών.

Στο επίκεντρο των ερευνών, βρίσκονται και οι αφίξεις στα αεροδρόμια της χώρας, αλλά και στα χερσαία σύνορα, λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς το βασικότερο σενάριο που εξετάζουν είναι οι δύο δράστες να ήταν πληρωμένοι εκτελεστές από το εξωτερικό. Με αυτό το σκεπτικό, ερευνούν και τις αναχωρήσεις μετά το έγκλημα, πιθανολογώντας ότι οι δράστες ίσως κατάφεραν να φύγουν από τη χώρα.

  • Διαβάστε επίσης: «Ο πατέρας μου πίστευε πολύ στους ανθρώπους» – Ακούστε τον συγκλονιστικό επικήδειο από τον γιό του Καραϊβάζ

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετάδωσε το Star, έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία των καταθέσεων, με τους τρεις αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ να έχουν καταθέσει, ενώ αναμένεται να καταθέσουν ή έχουν ήδη καταθέσει και άνθρωποι που μένουν στη γειτονιά του δολοφονηθέντα δημοσιογράφου οι οποίοι εκείνη τη μοιραία στιγμή ήταν στα μπαλκόνια τους ή στον δρόμο και περπατούσαν

. Ο δικηγόρος του άτυχου δημοσιογράφου έχει κληθεί να δώσει στοιχεία για όλες τις υποθέσεις που τυχόν είχε το θύμα και μέρα με την ημέρα προσκομίζει τα στοιχεία στις αρχές.

Τις επόμενες ημέρες, καθώς υπάρχει ο ενδεδειγμένος σεβασμός στο πένθος και τις ασύλληπτα δύσκολες ώρες που διάγουν, θα κληθούν να καταθέσουν η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ. Ενδεχομένως τα όσα θα πει η οικογένεια να διαλευκάνουν και το αν το τελευταίο διάστημα ο δημοσιογράφος δεχόταν κάποιες απειλές ή είχε εκφράσει ανησυχίες για τυχόν επίθεση σε βάρος του.