Ζώδια σήμερα 11/04 Κυριακή

Ζώδια σήμερα 11/04 Κυριακή Ερωτικές Προβλέψεις.

Ζώδια σήμερα 11/04 Κριός .

Σήμερα ενισχύονται οι δεξιότητές σας με υπολογιστές και άλλες μορφές τεχνολογίας. Αυτό θα αυξήσει σημαντικά την αποδοτικότητά σας και κατ’ επέκταση την αξία σας στην αγορά εργασίας, ειδικά εάν σκέφτεστε να αλλάξετε καριέρα ή απλά να αναζητήσετε μια νέα θέση. Τώρα θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ενημερώσετε το βιογραφικό σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί, συγκεντρωμένοι και ενθουσιώδεις. Η ικανότητά σας να βρείτε την θέση σας στον κόσμο, ενισχύεται από την αυξημένη αυτάρκεια σας. Οι στόχοι σας φαίνονται πιο εφικτοί από ποτέ. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι θερμές και ευχάριστες, οπότε αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποια συνεργασία, αυτή είναι η μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Κάποιες ξαφνικές θετικές εξελίξεις που αφορούν την οικογένειά σας μπορεί να κάνουν την διαφορά στο μέλλον σας, αρκεί να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Ένα μέλος της οικογένειας σας μπορεί να κερδίσει σε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Ή μπορεί να βρεθείτε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή για να συναντήσετε το κατάλληλο άτομο. Όλα αυτά είναι υπέροχα, αλλά φευγαλέα. Εκμεταλλευτείτε τα όσο είναι καιρός.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 10-12/04 Υποθέσεις του παρελθόντος εμφανίζονται

 

Ζώδια σήμερα 11/04 Καρκίνος

Θα είστε πολύ απασχολημένοι κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας. Το τηλέφωνο δεν θα σταματάει να χτυπά και διάφορες μικροδουλειές θα απαιτήσουν την προσοχή και τον χρόνο σας. Επίσης μπορεί να απασχοληθείτε με διάφορα έγγραφα και οικονομικά ζητήματα αλλά το αποψινό βράδυ είναι πολλά υποσχόμενο.

Ζώδια Λέων

Μια εργασία που απαιτεί γράψιμο, μπορεί να σας κάνει να ανακαλύψετε ένα νέο ταλέντο που δεν ξέρατε ότι είχατε. Μπορεί να εκπλαγείτε, αλλά θα θελήσετε να αναπτύξετε αυτήν τη νέα ικανότητα. Θα μπορούσε να περιλαμβάνει με κάποιο τρόπο τις νέες τεχνολογίες. Κάποιοι άνθρωποι θα θελήσουν να συναντηθούν μαζί σας κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να ζητήσουν συμβουλές σχετικά με τις μελλοντικές επιχειρηματικές τάσεις.

Ζώδια Παρθένος

Πρόσφατα αγοράσατε ένα νέο κομμάτι εξοπλισμού και νιώθετε σαν παιδί που του έχουν χαρίσει ένα καινούργιο παιχνίδι. Αντισταθείτε στον πειρασμό να περάσετε το απόγευμα παίζοντας! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρακολουθήσετε μια αθλητική εκδήλωση. Μερικά ασυνήθιστα συμβάντα καθ’ όλη την διάρκεια της σημερινής μέρας θα σας προκαλέσουν σύγχυση, οπότε προγραμματίστε ένα χαλαρό βράδυ στο σπίτι.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα μπορεί να λάβουν χώρα κάποιες συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς που δεν έχετε δει εδώ και πολύ καιρό. Οι περισσότερες από αυτές δεν θα είναι προγραμματισμένες και θα σας πιάσουν εξ απήνης, Μπορεί για παράδειγμα να συναντήσετε την αγαπημένη σας δασκάλα όταν πηγαίνατε στο δημοτικό στην ουρά του σούπερ-μάρκετ και να επιστρέψετε στα συναισθήματα που είχατε σαν παιδί. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα έχει μια συναισθηματική αύρα.

Ζώδια Σκορπιός

Μια διαμάχη με έναν φίλο μπορεί να σας αναγκάσει να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά και να του πείτε ακριβώς πώς αισθάνεστε. Δεν είναι πάντα εύκολο να λέτε την αλήθεια, αλλά σήμερα η δύναμη της ειλικρίνειάς σας θα εντυπωσιάσει τον φίλο σας και θα κάνει την φιλία σας πιο δυνατή.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε το ταλέντο σας στην συγγραφή, που ούτε είχατε φανταστεί ότι διαθέτατε. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την φωνητική ενεργοποίηση του υπολογιστή σας. Η φαντασία σας οργιάζει και θα βρείτε την εργασία σας ιδιαίτερα διασκεδαστική. Εάν σκεφτόσασταν να γράψετε κάτι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό σχεδιάζετε ένα μακρινό αεροπορικό ταξίδι. Τα σχέδιά σας πρέπει να επιβεβαιωθούν, ανάλογα με τα μέτρα ασφαλείας. Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να το κάνετε αυτό. Επίσης μπορεί να σκέφτεστε κάποια ζητήματα πνευματικής φύσεως και να αναζητήσετε πληροφορίες σε βιβλία και διαδίκτυο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 10-12/04 Υποθέσεις του παρελθόντος εμφανίζονται

 

Ζώδια Υδροχόος

Κάποιες απροσδόκητες κοινωνικές προσκλήσεις θα σας φέρουν κοντά σε ανθρώπους που ασκούν θεραπευτικά επαγγέλματα – γιατρούς, χειρουργούς, νοσηλευτές. Μπορεί επίσης να κάνετε επαφές με τραπεζίτες και επενδυτικούς συμβούλους. Πάρτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμα για εσάς αργότερα. Ενδεχομένως να λάβετε κάποιες οικονομικά επωφελείς ειδήσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε ή να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα αποταμίευσης.

Ζώδια Ιχθύες

Οι πολλές κοινωνικές επαφές έχουν κατακλύσει το μυαλό σας με καινούργια ονόματα και πρόσωπα, τα οποία καλό θα είναι να θυμάστε. Σήμερα θα ήταν μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με κάποια από αυτά τα άτομα μέσω τηλεφώνου ή email. Οι ικανότητες και η ειλικρίνειά σας τους έχουν εντυπωσιάσει όσο και εκείνοι εσάς.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο