Ζώδια σήμερα 13/04 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 13/04 Τρίτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 13/04 Κριός .

Σήμερα οι σκέψεις σας περιστρέφονται γύρω από πολιτικά ή κοινωνικά ζητήματα, και ειδικά για την μόλυνση του περιβάλλοντος. Ανησυχείτε για το μέλλον σας και για το μέλλον των παιδιών σας. Μπορεί να θελήσετε να γραφτείτε σε κάποια οικολογική οργάνωση ή να αρχίσετε να ασχολείστε με την ανακύκλωση ή με βιολογικές καλλιέργειες. Εάν πρέπει να εμπλακείτε περαιτέρω, ευαισθητοποιώντας και άλλους ανθρώπους γύρω από αυτό το ζήτημα, κάντε το!

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Η σημερινή μέρα παρουσιάζει μια δυναμική αλλά και μια εντατικοποίηση των ισχυρών ενεργειών που τον τελευταίο καιρό σας ωθούν στο να ανακαλύψετε εκ νέου τον εαυτό σας. Αναρωτηθείτε. Γιατί λέτε και κάνετε ορισμένα πράγματα; Εάν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, οι ανταμοιβές θα είναι μεγαλύτερες από τις δυσκολίες.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα πρέπει να κάνετε πολλές σημαντικές ερωτήσεις στον εαυτό σας. Το σύμπαν σας ωθεί στο ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού σας. Αν αντισταθείτε, δεν θα έχετε πολύ καλή διάθεση. Ίσως θέλετε να διευκολύνετε αυτήν την διαδικασία με λίγη γιόγκα ή διαλογισμό. Μπορείτε να ξεκινήσετε να κρατάτε ένα ημερολόγιο με τα όνειρα που βλέπετε. Προσπαθήστε να ακούσετε τον εαυτό σας διαισθητικά. Το πιθανότερο είναι ότι θα ανακαλύψετε ότι έχετε ήδη τις απαντήσεις.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/04 Καινούργιος ανδρικός κόσμος – γυναικεία σχόλια

 

Ζώδια σήμερα 13/04 Καρκίνος

Εάν αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι γύρω σας δεν σας εκτιμούν, δοκιμάστε να πάτε κάπου αλλού. Το να ικετεύετε την προσοχή των άλλων δεν είναι ό,τι καλύτερο ή να προσπαθείτε να επιδείξετε την ομορφιά ή την εξυπνάδα σας για να κερδίσετε κομπλιμέντα. Πηγαίνετε κάπου, όπου ξέρετε ότι σας εκτιμούν, όπου οι ιστορίες σας κάνουν τους άλλους να γελούν, κάπου που να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε σε μια δυσάρεστη κατάσταση με τους φίλους σας . Ίσως ακούσετε ένα κουτσομπολιό για έναν αμοιβαίο φίλο και θα μπείτε στον πειρασμό να συμμετάσχετε. Να θυμάστε ότι οι φήμες σπάνια ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μπορεί να χάσετε τον/την φίλο/η σας αν ανακαλύψει ότι είπατε κάτι κακό. Προσέξτε.

Ζώδια Παρθένος

Ένας στενός φίλος ή συνάδελφος μπορεί να λάβει αναγνώριση για την δουλειά του σήμερα. Είστε ευχαριστημένοι με την επιτυχία του φίλου σας, και ευγνώμονες για τη δική σας καλή τύχη. Φαίνεται ότι έχετε επίσης επιτύχει έναν μακροπρόθεσμο στόχο. Παρόλο που μπορεί να μην αναγνωριστείτε δημόσια όπως ο φίλος σας, ξέρετε μέσα σας ότι ολοκληρώσατε αυτό που θέλατε και αυτό είναι που μετράει.

Ζώδια σήμερα 13/04 Ζυγός

Ίσως πρόσφατα ακούσατε μια ζουμερή ιστορία για έναν φίλο και απλά θέλετε να το μοιραστείτε με τους γύρω σας. Προσέξτε τι θα κάνετε. Ο/Η συγκεκριμένος/η φίλος/η δεν θα το εκτιμούσε αν άκουγε τι λέτε. Μπορεί μάλιστα να βλάψετε άσκοπα τη φήμη του/της. Σκεφτείτε πώς θα αισθανόσασταν εάν τα πράγματα ήταν αντίστροφα.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να λάβετε μια επιστολή ή ένα τηλεφώνημα που θα σας φέρνει καλά νέα για τα οικονομικά σας. Έχετε ήδη αρχίσει να σκέφτεστε το πώς θα ξοδέψετε αυτά τα επιπλέον χρήματα. Προσέξτε να μην το παρακάνετε με τα ψώνια. Εάν επενδύσετε με σύνεση, αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να διαρκέσουν μια ζωή.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα θα λάβετε αναγνώριση για τις πρόσφατες προσπάθειές σας. Η γρήγορη σκέψη σας και η παρατηρητικότητά σας έχουν εντυπωσιάσει τους γύρω σας. Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε στο προσκήνιο, κοκκινίζοντας από τα συγχαρητήρια που θα δεχτείτε. Αυτό θα δώσει μεγάλη ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει να σκεφτείτε και άλλους τρόπους για να προωθήσετε την καριέρα σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Εάν ασχολείστε με τις πωλήσεις, να περιμένετε ότι σήμερα θα κάνετε πολλές. Είστε ασυνήθιστα πειστικοί, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο για τον οποιονδήποτε να σας πει όχι. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι θα είστε επιτυχημένοι με ό, τι αναλαμβάνετε. Επωφεληθείτε από τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/04 Καινούργιος ανδρικός κόσμος – γυναικεία σχόλια

 

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να την περάσετε με την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να τελειώσετε τις δουλειές σας το συντομότερο δυνατό και προγραμματίστε κάτι διασκεδαστικό για το απόγευμα. Τι θα λέγατε για μια βόλτα στο πάρκο ή για την αγαπημένη σας ταινία; Μπορείτε να δοκιμάσετε να ψήσετε ένα γλυκό με τα παιδιά σας. Ό, τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή και αγαπησιάρικη και θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδια Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να σκεφτείτε κάποια πνευματικά ζητήματα, όχι απαραίτητα με θρησκευτικούς όρους. Αφορά περισσότερο το πώς είναι ο κόσμος σήμερα και τι θα μπορούσατε να κάνετε εσείς για να βοηθήσετε τους λιγότερο τυχερούς. Κάντε μερικά τηλεφωνήματα ή μια έρευνα στο διαδίκτυο. Μάθετε πώς μπορείτε να εμπλακείτε. Εάν δεν έχετε χρόνο για εθελοντική εργασία, μπορείτε να κάνετε μια μικρή δωρεά για έναν κοινωφελή σκοπό.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο