«Ο Ερυθρός Αστέρας θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τον Κρίστιτσιτς»

Για ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς κάνουν λόγο οι Σέρβοι. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «informer.rs», η πρώην ομάδα του μέσου της ΑΕΚ θέλει να τον πάρει ξανά πίσω και μάλιστα αναμένεται να προσφέρει και ένα μικρό ποσό στην Ένωση.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Ερυθρός Αστέρας ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις με τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς και τον πρώην διεθνή με την Εθνική Σερβίας, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ υπάρχει πιθανότητα να έρθει και ο Αλεξάνταρ Κόλαροφ, οι «ερυθρόλευκοι» όμως θα προσπαθήσουν να φέρουν πίσω και τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Υπήρξαν προσπάθειες αυτόν τον χειμώνα, όμως δεν απέδωσαν καρπούς. Παρόλα αυτά αυτό δεν αποθάρρυνε τους «ερυθρόλευκους» και θα προσπαθήσουν ξανά αυτό το καλοκαίρι.

Ο έμπειρος μέσος και πρώην μέλος των Αλαβές και Σαμπντόρια έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο και μπορεί να επιστρέψει στο Βελιγράδι επειδή ο ελληνικός σύλλογος δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί με κανέναν τρόπο. Οι συχνές αλλαγές προπονητών οδήγησαν την ΑΕΚ να βρίσκεται πάλι στην σκιά του μισητού Ολυμπιακού.

Ο Ερυθρός θα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση, όμως αυτό θα ήταν ένα μικρό ποσό, καθώς στην ΑΕΚ ετοιμάζουν μεγάλη ανοικοδόμηση. Τον Κρίστιτσιτς τον περιμένουν με ανοικτές αγκάλες στη Σερβία, καθώς ο διευθυντής του συλλόγου, Τέρζιτς, τον εκτιμάει ιδιαίτερα, ενώ και ο Στάνκοβιτς, έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι θα βοηθούσε πολύ την ομάδα ο Κρίστιτσιτς.

Η ΑΕΚ θα ζητήσει πίσω τα χρήματα που ξόδεψε το 2019 για να αγοράσει τον Κρίστιτσιτς, 500.000 ευρώ. Όμως οι Ελληνες θα πρέπει αν συμφωνήσουν σε ένα μικρότερο ποσό και ο Ερυθρός θα πρέπει να του προσφέρει ένα διετές συμβόλαιο».