«Με βίασε τουλάχιστον 10 φορές – Σοκάρει καταγγελίες κοπέλας για τον πατέρα της

Ένας 58χρονος από την Αχαΐα κατηγορήθηκε από την κόρη του για βιασμό και ασέλγεια όταν εκείνη ήταν 15 – 16 ετών και το δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση δύο χρόνια μετά.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαβρύτων έπρεπε να στηριχθεί κυρίως σε προφορικές καταθέσεις, ελλείψει αντικειμενικών στοιχείων, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πελοπόννησος». Για τον λόγο αυτό, η διαδικασία ήταν χρονοβόρα.

Η κατηγορία του βιασμού δεν αποδείχθηκε, ωστόσο ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών με αναστολή για τα πλημμεληματικά αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και των απειλών σε βάρος των μελών της οικογένειάς τους.

Βίαιος

Τα μέλη της οικογένειας στις καταθέσεις τους μίλησαν για έναν πολύ βίαιο πατέρα που χτυπούσε συνεχώς τη σύζυγο και τα παιδιά του, ενώ η κόρη του τον κατηγόρησε και για ασελγείς πράξεις.

Η σήμερα 20χρονη στην κατάθεσή της επανέλαβε τις καταγγελίες εις βάρους του πατέρα της, κατηγορώντας τον για βιασμό κατά φύση και παρά φύση, τουλάχιστον 10 φορές από όταν ήταν σε ηλικία 15 – 16 ετών.

Η κατηγορία της δεν αποδείχθηκε στο δικαστήριο, ούτε και από την ιατροδικαστική έκθεση που έγινε κατά την επίμαχη περίοδο, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο.