Δημήτρης Σταρόβας: Το παράπονο και η “κακία” για τον Ant1

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή απουσία του από  το Your face sounds familiar δηλώνοντας πως ήταν ο πιο σίγουρος για το σόου, αλλά δεν τον πήρε κανείς τηλέφωνο και πως ούτε η Μαρία Μπεκατώρου ήξερε ότι σταμάτησαν την εκπομπή της.

“Δεν μου έγινε πρόταση για το YFSF. Είχε μπει μια άνω τελεία όταν είχε ξεκινήσει όλο αυτό με τον κορονοϊό που σταμάτησαν τα πάντα. Είχαμε πει ότι θα συνεχιστεί όταν επιτραπεί και θα ανοίξουν οι δουλειές. Μέχρι τελευταία στιγμή, ήξερα αυτό και παντού άφηναν να εννοηθεί πως θα είμαι ο σίγουρος στην επιτροπή και δεν με πήραν τηλέφωνο.

Ο κάθε ANT1 δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεν έχω την απαίτηση να είμαι για πάντα. Αλλά ρε φίλε, όταν αφήνεις να διαρρεύσει αυτό το πράγμα και στον ίδιο λες ότι εννοείται και τα λοιπά, μην τον αφήνεις τελευταία στιγμή. Έχω απορρίψει μια – δυο δουλειές κι άλλες δέκα ίσως τις έχω χάσει, επειδή ήξεραν ότι θα είμαι σίγουρα εκεί. Ούτως ή άλλως δεν φαίνεται ότι έχασα και κάτι σημαντικό. Να πω κι εγώ μια κακία”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.