Ρεάλ – Τσέλσι: 1-1 Παλικαρίσια ισοπαλία για τους Λονδρέζους στην Μαδρίτη – Δείτε τα γκολ

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι έμειναν στο 1-1 για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στις 5 Μαΐου. Αήττητη για 18ο ματς σε όλες τις διοργανώσεις οι «μερέγχες».

Εν μέσω καταρρακτώδους βροχής που δυσκόλευε την ανάπτυξη του παιχνιδιού, οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με τον Πούλισικ στο 14′, με την ομάδα του Ζιντάν να ανεβάζει την απόδοσή της και να φτάνει στην ισοφάριση με τον Μπενζεμά στο 29′. Το ματς ήταν ισορροπημένο στο δεύτερο μέρος, το οποίο κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα από το ξεκίνημα και έχασαν τρομερή ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα στο 9′. Ο Πούλισικ από τα δεξιά βρήκε με κεφαλιά-πάσα τον Βέρνερ, ο οποίος έκανε την προβολή από τη μικρή περιοχή αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε σωτήρια, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βέλγος τερματοφύλακας σταμάτησε ξανά τον επιθετικό της Τσέλσι.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο», το ματς είχε φοβερό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τους Λονδρέζους να παίρνουν το προβάδισμα στο 14′.

Ο Ρούντιγκερ έκανε τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρίσκοντας τον Πούλισικ, αυτός κατέβασε υπέροχα την μπάλα, απέφυγε τον Κουρτουά που είχε βγει από το τέρμα του και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.