Τεράστια νίκη του Ιωνικού τον έστειλε… play-off (86-85) – Πέρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Προμηθέας (85-90)

Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ο Ιωνικός Νίκαιας πήρε μια τεράστια νίκη στην παράταση με σκορ 86-85 (77-77 κ.δ) επί του Κολοσσού Ρόδου και πήρε το εισιτήριο για τα play-off εκμεταλλευόμενος την ήττα του Άρη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος που είχε 16 πόντους, ενώ από τον Κολοσσό ξεχώρισαν ο Θοδωρής Ζάρας με 24 και ο Άρτις με 18.

Ηρακλής-Προμηθεάς Πάτρας 85-90

Ο Προμηθεάς Πάτρας επικράτησε με σκορ 85-90 του Ηρακλή στο «Ιβανώφειο» αφήνοντας εκτός play-off τον «Γηραιό» σε ένα παιχνίδι, που οι παίκτες του Μάκη Γιατρά δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο καθώς έχουν εξασφαλίσει την τρίτη θέση.

Κορυφαίος για την ομάδα της Πάτρας ήταν ο Χάρης Γιαννόπουλος που σημείωσε 22 πόντους, ενώ από το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου ξεχώρισαν οι Έμπανκς και Ενετσιόνγια με 19 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Λαύριο-Λάρισα 81-75

Το Λαύριο συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του στην κανονική περίοδο της Basket League, επικρατώντας με σκορ 81-75 της Λάρισας εντός έδρας, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη που έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γκλεν Κόζι με 16 πόντους, έχοντα άξιο συμπαραστάτη τον Βασίλη Μουράτο με 13. Από την άλλη πλευρά εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Γκόρντον που είχε 13 πόντους, μαζί με 9 ριμπάουντ.