Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το επικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για τα γενέθλια της

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η αγαπημένη ηθοποιός που μας έχει χαρίσει εκατοντάδες απολαυστικές στιγμές στο θέατρο και στον κινηματογράφο έχει σήμερα γενέθλια

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου κλείνει σήμερα τα 88 της χρόνια και η Φίνος Φιλμ την τίμησε με ένα εξαιρετικό βίντεο.

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές και άφθονο γέλιο με τις θρυλικές ερμηνείες της και βεβαίως οι αγαπημένοι της δεν θα μπορούσαν να την «ξεχάσουν» μία τέτοια ημέρα, με τις ευχές για την «τσαχπίνα του κινηματογράφου» να έχουν κατακλύσει σήμερα τα social media.

Τις δικές της ξεχωριστές ευχές, πάντως, έστειλε και η Φίνος Φιλμ, η θρυλική εταιρεία παραγωγής ταινιών, που ανέδειξε την Ζωζώ Σαπουντζάκη και της αφιέρωσε ένα απολαυστικό βίντεο, που συνδυάζει μερικές από τις καλύτερες κινηματογραφικές της στιγμές.

Στη λεζάντα της ανάρτησης δεν θα μπορούσαν να γράψουν τίποτα, που να χαρακτηρίζει καλύτερα την ηθοποιό: «Η Ζωζώ έχει σήμερα γενέθλια και της ευχόμαστε να τα εκατοστήσει! Όταν ο άνθρωπος έχει τέτοια αγάπη για ζωή, μεγαλώνει μικραίνοντας!».

View this post on Instagram

A post shared by Finos Film (@finosfilm_official)