Μου είπε κάποιος “Δεν φοβάσαι αν μπεις τώρα και πέσουν οι μετρήσεις στις Άγριες Μέλισσες;”.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης το πρωί της Πέμπτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μίλησε για το νέο project Ελλήνων ηθοποιών και καλλιτεχνών,  το «Book Voice»  μια νέα πλατφόρμα audio books που ηθοποιοί και καλλιτέχνες θα διαβάζουν φημισμένα βιβλία, αλλά και για την ένταξη του στην σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

”  Ξέρω πάρα πολλά χρόνια τον Λευτέρη Χαρίτο και επιτέλους ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε. Ξέρω ότι δεν κάνει εκπτώσεις, άρα δεν θα εκπέσω σε κάτι. Ξέρω ότι μπαίνω με ασφάλεια σε μια σειρά, η οποία ούτως ή άλλως είναι πάρα πολύ καλή κι έχει ακροαματικότητα. Μου είπε κάποιος “δεν φοβάσαι αν μπεις τώρα και πέσουν οι μετρήσεις;”. Και του είπα ότι αν καθόμουν να μετράω τις μετρήσεις, θα είχα κάνει άλλες 20 φορές τηλεόραση τα τελευταία έντεκα χρόνια.

Μου αρέσει ότι θα συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Κατά καιρούς έχω πει σε διάφορους συναδέλφους που τους βλέπω ότι σας θαυμάζω που το κάνετε. Ήρθε η ώρα να μπω σε αυτό που θαύμασα ήδη, στην προσπάθεια των παιδιών”, τόνισε χαρακτηριστικά ο γοητευτικός Αιμίλιος.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.