«Βόμβα» Αυγενάκη για ΑΕΚ και αστυνομία (pic+vid)

Οι εικόνες με τις γεμάτες εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με την Ίσταντς για το EHF Cup προκάλεσαν την αντίδραση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα πήγαν… περίπατο, με περισσότερους από 1000 οπαδούς της Ενωσης να βρίσκονται στις κερκίδες, χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις και χωρίς να τηρούν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

Εικόνες μιας άλλης εποχής, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να έχουν γεμίσει τις κερκίδες και να παρακολουθούν το παιχνίδι χωρίς να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Αργά το βράδυ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε ανάρτηση που έκανε στα social media επέρριψε ευθύνες στην Αστυνομία, αλλά και στους ανθρώπους της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι «τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές & επισύρουν συνέπειες».

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Η ανύπαρκτη τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής & ασφάλειας, στον ευρωπαϊκό τελικό χάντμπολ στη Χαλκίδα, δεν περιποιεί τιμή στη διοργανώτρια ΑΕΚ & στον έχοντα την ευθύνη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για τη λήψη & εφαρμογή των μέτρων. Τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές & επισύρουν συνέπειες».

Πηγή: to10.gr