Ζώδια σήμερα 01/06 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 01/06 Τρίτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 01/06 Κριός .

Σήμερα μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες φιγούρες εξουσίας που μέχρι τώρα σας καθοδηγούσαν. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να παραμερίσετε τους φόβους σας και να προχωρήσετε μόνοι σας. Πρόκειται αναμφίβολα μια πολύ θετική τροπή. Σημαίνει ότι ωριμάζετε. Εκτός αυτού, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να ζητήσετε την βοήθειά τους αν την χρειαστείτε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη αντιπαραθέσεις. Οι τελευταίες εξελίξεις στην καριέρα σας δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικές και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μειώσετε τους ρυθμούς σας. Δυστυχώς, η οικονομική σας κατάσταση σας αναγκάζει να προσπαθήσετε ακόμα πιο σκληρά. Οι αναλαμπές διορατικότητας που θα σας έρθουν σήμερα, απλά θα εντείνουν την απογοήτευσή σας αλλά στο τέλος θα σας δώσουν μερικές πολύτιμες πληροφορίες.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα βιώσετε μια μέρα στοχασμού και προβληματισμού. Αισθάνεστε σαν να έχετε επαναστατήσει ενάντια σε όλους και όλα και τώρα αναζητάτε έναν νέο τρόπο να φτάσετε στην αυτοεκπλήρωση. Οι άνθρωποι γύρω σας φαίνεται να προσπαθούν να σας ασκήσουν πίεση. Θα υποχωρήσετε ή θα ακούσετε την εσωτερική σας φωνή; Μέχρι το τέλος της μέρας θα ξέρετε την απάντηση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

Ζώδια σήμερα 01/06 Καρκίνος

Η σημερινή μέρα θα σας δώσει μια ιδέα σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε στο μέλλον. Τώρα είναι η ώρα να αποφασίσετε για τις προτεραιότητές σας. Θέλετε μια καριέρα το συντομότερο δυνατόν ή θα προτιμούσατε να συνεχίσετε τις σπουδές σας; Είστε ικανοποιημένοι με την ερωτική σας ζωή και τις οικογενειακές σας σχέσεις; Προβλήματα σε κάποιον από αυτούς τους τομείς ενδέχεται να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους.

Ζώδια Λέων

Προετοιμαστείτε για μια κάπως αγχωτική μέρα. Η προσωπική σας ζωή μπορεί να αμαυρωθεί από ορισμένες διαφωνίες. Ενδεχομένως να νιώσετε ότι κάποιος/α εισβάλλει στον προσωπικό σας χώρο και το εύρος δράσης σας είναι περιορισμένο. Αλλά δεν έχετε καμία πρόθεση να παραδοθείτε. Δικαιούστε τον ζωτικό σας χώρο και θα παλέψετε για αυτόν με νύχια και με δόντια.

Ζώδια Παρθένος

Μπορεί να έχετε προγραμματίσει να απομονωθείτε σήμερα για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητές σας, αλλά αυτό δεν θα είναι δυνατό. Είναι λες και μια δύναμη προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την επαγγελματική σας ζωή. Τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει σωστά σήμερα. Όλοι διαφωνούν μεταξύ τους, προκύπτουν παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και προβλήματα στην επικοινωνία. Μπορεί να σας ζητηθεί να εμπλακείτε σε μια σύγκρουση. Προσπαθήστε να παραμείνετε ουδέτεροι.

Ζώδια σήμερα 01/06 Ζυγός

Οι άνθρωποι γύρω σας είναι ιδιαίτερα σχολαστικοί με τον τρόπο που λειτουργείτε σήμερα. Δεν φαίνεται να ικανοποιούνται με τίποτα. Καθώς έχετε την τάση να μένετε μακριά από καταστάσεις που σας προκαλούν αμηχανία, θα μπορούσατε να αρπάξετε την ευκαιρία για να εξαφανιστείτε. Ωστόσο, εάν διακυβεύεται η οικονομική ευρωστία του σπιτιού σας, καλά θα κάνετε να κάτσετε και να αντιμετωπίσετε την κατάσταση.

Ζώδια Σκορπιός

Η χαρακτηριστική σας ανεξαρτησία μπορεί να μην λειτουργήσει τόσο καλά σήμερα. Οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα είναι τόσο δεκτικοί σε αυτά που λέτε. Παρόλο που έχετε αρκετή ελευθερία, κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν έχετε αρκετή. Δεν υπάρχει τρόπος να ευχαριστήσετε τους πάντες. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι εάν τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε καθημερινά κατανοούν ποιος είστε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Τα γεγονότα της σημερινής μέρας σας κάνουν να νομίζετε ότι δεν κάνετε το επάγγελμά για το οποίο ήσασταν προορισμένοι. Μήπως η δουλειά σας έχει γίνει πολύ βαρετή; Είστε ένα άτομο που θέλει να μαθαίνει και να εξελίσσεται διαρκώς. Φαίνεται ότι οι προϊστάμενοί σας δεν λαμβάνουν υπόψη τους αυτή την ανάγκη σας. Εάν συμβαίνει αυτό, λάβετε τα απαραίτητα μέτρα.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποιες ιστορίες από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν για να σας στοιχειώσουν σήμερα. Εάν για παράδειγμα κάποτε κατείχατε ένα δημόσιο αξίωμα, μπορεί σήμερα να αποκαλυφθεί στα ΜΜΕ κάποιο σκάνδαλο που να σας εμπλέκει. Όλοι αντιμετωπίζουμε ζήλια και φθόνο κάποια στιγμή της ζωής μας. Προετοιμαστείτε λοιπόν και αντεπιτεθείτε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να κάνετε μια αποτίμηση της επαγγελματικής σας ζωής. Προσέξτε να λάβετε υπόψη σας τόσο την επιθυμία σας για δύναμη και εξουσία αλλά και τους προσωπικούς σας στόχους. Μπορείτε να ασχοληθείτε με κάποιο δημιουργικό εγχείρημα, ενδεχομένως με την συγγραφή. Δεν έχει σημασία με τι θα επιλέξετε να καταπιαστείτε, αρκεί να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια αυτό που νιώθετε.

Ζώδια Ιχθύες

Κάτι περίεργο μπορεί να συμβεί σήμερα. Κάποιος στην οικογένειά σας μπορεί να δείξει την δυσαρέσκειά του για το επάγγελμά που έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε. Ίσως φταίει το ότι η δουλειά σας δεν έχει σχέση με αυτό με το οποίο ασχολείται παραδοσιακά η οικογένειά σας. Αλλά απλώς και μόνο επειδή μια παράδοση χάνεται δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα βάψετε μαύρα. Ακούστε την καρδιά σας. Εάν έχετε επιλέξει ένα επάγγελμα που σας ολοκληρώνει, μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να αμφιβάλλετε για τις επιλογές σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο