Aιμίλιος Χειλάκης: Όσα αποκαλύπτει για τον Ακύλα Μαγαρίτη, τον πιο κακό ήρωα που έρχεται στις Άγριες Μέλισσες

Μπορεί ο δεύτερος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» να τελείωσε για φέτος όμως την νέα τηλεοπτική σεζόν θα παρακολουθήσουμε τον γ’ κύκλο, όπου θα δούμε και νέα πρόσωπα να εισβάλλουν στην αγαπημένη σειρά.

Ένας από αυτούς είναι Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος θα υποδυθεί  «Ακύλα Μεγαρίτη», τον πιο… κακό ήρωα που έχουμε δει στη σειρά!

Ο ίδιος μίλησε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε φυσικά και στον νέο του ήρωα.

“Πήρα την απόφαση γιατί μπαίνω σε κάτι που είναι ωραίο, σε κάτι που έχει ένα μόχθο κι ένα βάσανο που φαίνεται. Θα κάνω τον παρακρατικό, ο οποίος μέσα από ένα καθεστώς αναλαμβάνει να έχει μεγάλα έργα, ο εργολάβος της χούντας που λέμε και ο οποίος θεωρεί ότι το μεγαλύτερο βάσανο του κόσμου είναι ο κομμουνισμός. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μπει στη Βουλή πριν από 10 χρόνια. Δεν θα κάνω τον κακό μπαμπούλα ή Δρακουμέλ, θα είμαι ένας κακός ο οποίος θα γεννήσει ερωτήσεις: γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι;”,τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.