Ζώδια σήμερα 14/06 Δευτέρα

Ζώδια σήμερα 14/06 Δευτέρα Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 14/06 Κριός .

Πώς διαφυλάσσετε την ιστορία της οικογένειάς σας; Κρατάτε ενθύμια σε ένα κουτί, διατηρείτε κειμήλια ή έχετε άλμπουμ γεμάτα φωτογραφίες; Το πιθανότερο είναι ότι συνειδητοποιείτε την αξία της ιστορίας σας αλλά ίσως να μην τη διατηρείτε όπως θα έπρεπε. Λάβετε μέτρα για την καταγραφή και αποθήκευση πολύτιμων αντικειμένων και αναμνήσεων από γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, αδέλφια και άλλους. Μια μέρα θα χαρείτε που το κάνατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα μπορεί να ζητήσετε συγγνώμη έστω και καθυστερημένα από κάποιους ανθρώπους. Δεν είναι εύκολο να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος, αλλά το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει το θάρρος. Αντί να μαραζώνετε από τύψεις, συναντηθείτε με το εν λόγω άτομο και προσπαθήστε να διορθώσετε την κατάσταση. Στην αρχή μπορεί να είναι αμήχανα αλλά σίγουρα θα αισθανθείτε καλύτερα μετά.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα όνειρά σας είναι κάτι παραπάνω από τυχαίες συνδέσεις νευρώνων. Μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια ανεπίλυτα ζητήματα, άγχη, βαθιές επιθυμίες και χαμένες αναμνήσεις. Μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικά για την κατανόηση του εαυτού σας και την επίλυση των προβλημάτων σας. Κρατήστε ένα ημερολόγιο και καταγράψτε τα ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο υποσυνείδητό σας και σε ό, τι μπορείτε να μάθετε από αυτό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  Κλεφτές ματιές στο παρελθόν

Ζώδια σήμερα 14/06 Καρκίνος

Εάν τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε διαρκώς κουρασμένοι, μπορεί να οφείλεται στο άγχος. Καλό θα ήταν να μιλήσετε σε κάποιον που εμπιστεύεστε για αυτό. Η ανησυχία, το άγχος και ο φόβος απομυζούν τεράστιες ποσότητες σωματικής και συναισθηματικής ενέργειας. Η άσκηση θα μπορούσε να σας ανακουφίσει. Μπορείτε επίσης να μιλήσετε με κάποιον ειδικό. Βρείτε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς, ώστε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα μια για πάντα.

Ζώδια Λέων

Είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Είτε πρόκειται για τρυφερά λόγια σε κάποιον/α σύντροφο είτε για βοήθεια σε έναν/μία συνάδερφο, σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να επικοινωνήσετε. Είστε πρακτικά άτομα. Συχνά λέτε όσα πιστεύετε ότι είναι απαραίτητα και δεν σας αρέσουν οι υπερβολικές κουβέντες. Ωστόσο, οι άλλοι μπορεί να χρειάζονται κάτι παραπάνω από εσάς. Σκεφτείτε λίγο σήμερα.

Ζώδια Παρθένος

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είπατε στους κοντινούς σας ανθρώπους πόσο τους αγαπάτε και τους εκτιμάτε. Οι κάρτες, τα τηλεφωνήματα, τα γράμματα, τα λουλούδια και οι αγκαλιές είναι τρόποι για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Εκπλήξτε τον/την σύντροφό σας με μια πρόσκληση για γεύμα ή κάντε κάτι ξεχωριστό για έναν φίλο. Βρείτε χρόνο για συναισθηματική και πνευματική έκφραση. Διατηρεί μια υγιή ισορροπία στη ζωή σας.

Ζώδια σήμερα 14/06 Ζυγός

Αν κάποιο πρόβλημα έρθει στον δρόμο σας σήμερα, αναζητήστε την απλούστερη λύση. Συχνά η πιο προφανής απάντηση είναι η καλύτερη. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα συναισθήματά σας έξω από προβλήματα που απαιτούν υπολογισμό και σκέψη. Θα σας εμποδίσουν να δείτε τι έχετε μπροστά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Είναι μια καλή μέρα για να μοιραστείτε τις απόψεις σας. Όχι ότι γενικά έχετε πρόβλημα με αυτό. Αλλά ακόμη και εσείς αντιμετωπίζετε καταστάσεις όπου διστάζετε να μιλήσετε. Όχι, όμως, σήμερα. Δεν πρόκειται να υπάρξουν περιστάσεις που δεν μπορείτε να χειριστείτε, επειδή η ενέργεια της μέρας ενισχύει τις ικανότητές σας. Αν υπάρχει κάποιος/α που διστάζατε να πλησιάσετε, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε την κίνησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Να περιμένετε μια ώθηση στις επικοινωνιακές σας δεξιότητες σήμερα. Εάν αντιμετωπίζετε συχνά δυσκολία να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα, αυτό θα είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για εσάς. Εξετάστε το ενδεχόμενο να συζητήσετε πράγματα με οποιονδήποτε έχετε άλυτα ζητήματα. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση σας δίνει την ευκαιρία να επιλύσετε τα προβλήματα γρήγορα και σχετικά ανώδυνα.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν κάτι σας ενοχλεί, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επιλύσετε. Οι εξαιρετικές επικοινωνιακές σας δεξιότητες ενισχύονται ακόμη περισσότερο. Είτε τα προβλήματά σας έχουν σχέση με έναν συνάδελφο, αφεντικό, σύζυγο, φίλο ή συγγενή, θα βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  Κλεφτές ματιές στο παρελθόν

Ζώδια Υδροχόος

Συνήθως είστε αρκετά εσωστρεφείς στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Η σημερινή μέρα αποτελεί εξαίρεση. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενισχύει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία. Ξεκινήστε μερικές συζητήσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Οι σωστές λέξεις θα έρθουν πολύ πιο εύκολα από ό, τι συνήθως. Εάν υπάρχουν προβλήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε, πιθανότατα θα βρείτε λύσεις.

Ζώδια Ιχθύες

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αφιερώσατε χρόνο στην οικογένειά σας – χωρίς να μετράτε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις; Αν έχει περάσει αρκετός, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να το κάνετε. Εάν έχετε παιδιά, παίξτε μαζί τους ή πηγαίνετε στο πάρκο ή στο ζωολογικό κήπο. Εάν είστε αδέσμευτοι, σκεφτείτε να επισκεφτείτε τους γονείς ή τα αδέρφια σας. Η επικοινωνία ενισχύεται σήμερα. Αξιοποιήστε το στο έπακρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο