Ολυμπιακός: Ραντζέλοβιτς, η επιστροφή

Το καλοκαίρι του 2019 ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στην προσπάθεια της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League, με τις εμφανίσεις του να προκαλούν ενθουσιασμό και να ανεβάζουν και τις προσδοκίες του Πέδρο Μαρτίνς και των φιλάθλων του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος στα πρώτα του παιχνίδια με τα χρώματα του Ολυμπιακού έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η απόδοσή του άρχισε να πέφτει και μάλιστα στο τέλος της περσινής σεζόν δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει ο κύκλος του στον Ρέντη. Παρά τις μέτριες εμφανίσεις που έκανε πέρσι, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία.

Τον πήρε μαζί του στην Αυστρία και δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του, αφού ο Σέρβος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στα φιλικά που έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, αλλά και στην πρόβα τζενεράλε με τον Αρη.

Ο Ραντζέλοβιτς έφτιαξε το πρώτο γκολ, δίνοντας την ασίστ στον Μαντί Καμαρά, είχε συμμετοχή στο δεύτερο, καθώς έκλεψε την μπάλα στην αρχή της φάσης, ενώ σκόραρε το τρίτο.