Παναθηναϊκός: Σκληρό πόκερ με Χεζόνια

«Χλωμιάζει» η παραμονή του παραμονή του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κροάτης σούπερ σταρ δεν απάντησε ούτε την Κυριακή στην πρόταση που του έχουν κάνει οι Πράσινοι. Ο διεθνής φόργουορντ, μέσω του ατζέντη του, ζήτησε νέα προθεσμία από τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι πλέον αρχίζουν να κοιτάζουν και άλλες επιλογές.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές, με στόχο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ο Κροάτης αστέρας να παραμείνει στο Τριφύλλι. Πριν από περίπου δέκα ημέρες οι Πράσινοι κατέθεσαν στην πλευρά του παίκτη συγκεκριμένη πρόταση και του ζήτησαν να μείνει στην ομάδα. Οι μέρες ωστόσο περνούσαν και ο Μάριο Χεζόνια δεν έδινε απάντηση.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν ζητήσει από τον Κροάτη να τους απαντήσει μέχρι την περασμένη Παρασκευή (16/7), αλλά αυτό δεν συνέβη. Αντίθετα, ο εκπρόσωπος του Κροάτη ζήτησε νέα διορία μέχρι το βράδυ της Κυριακής (18/7). Ούτε απόψε, όμως, απάντησε στους Πράσινους ο Μάριο Χεζόνια, με τον ατζέντη του να ζητάει νέα προθεσμία από το Τριφύλλι.

Ο μάνατζερ του 26χρονου είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι ο πελάτης του δεν είναι ακόμα έτοιμος να απαντήσει στην πρόταση που το έχει γίνει για να παραμείνει στον σύλλογο και τη νέα σεζόν, καθώς έχει δεχθεί κρούσεις και από άλλες ομάδες. Μια εξέλιξη που δυσκολεύει πολύ την παραμονή του Μάριο Χεζόνια στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι πλέον έχουν αρχίσει να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός βγαίνει στην αγορά και αρχίζει να ψάχνει για παίκτες, προκειμένου να μην χάσουν χρόνο, σε περίπτωση που απαντήσει αρνητικά στην πρότασή τους ο Κροάτης άσος. Ο Μάριο Χεζόνια, παρά το πρέσσινγκ που έχει δεχθεί από τους Δημήτρη Πρίφτη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη, ακόμα δεν έχει αποφασίσει εάν θέλει να μείνει στους Πράσινους.

Οι συνεχόμενες αναβολές στην υπόθεση του Κροάτη αναγκάζουν τον τεχνικό του Τριφυλλιού και τους συνεργάτες του να εξετάσουν και άλλες περιπτώσεις παικτών.