And Just Like That: Το δραματικό τέλος Κάρι – Mr. Big στη συνέχεια του Sex and the City

Τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Sex and The City, με τίτλο «And Just Like That…»  ξεκίνησαν στη Νέα Υόρκη, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κρίστιν Ντέιβις επέστρεψαν με εντυπωσιακά ρούχα και οι σκηνές αρχίζουν να παίρνουν μορφή μιας σειράς 10 επεισοδίων που θα προβληθεί στο ΗΒΟ Max.

Το «And Just Like That…» ακολουθεί την Κάρι, την Μιράντα και την Σάρλοτ, καθώς διαβαίνουν το ταξίδι της ζωής και φιλίας από την ηλικία των 30 και 40 στην ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα των 50.

View this post on Instagram

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Page Six διέρρευσαν πληροφορίες από το σενάριο ότι το ζευγάρι Κάρι- Mr.Big χωρίζει και θα ακολουθήσει ένα στενάχωρο διαζύγιο.

Φαίνεται από τις σκηνές ότι η Κάρι Μπράντσο δεν θα είναι καλά.

Η πολύπλοκη σχέση τους ξεκίνησε από την πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City» το 1998.

Ωστόσο, το Pagesix αποκάλυψε ότι στη νέα σειρά της HBO Max, η δημοσιογράφος Κάρι «θρηνεί» για το διαζύγιό της με τις φίλες της, ενώ τσακώνεται για τα οικονομικά με τον Mr.Big (Κρις Νοθ).

O Κρις Νοθ, ο γοητευτικός ηθοποιός ο οποίος υποδύθηκε τον άνδρα που είχε «κλέψει» την καρδιά της Κάρι Μπράτσο και πάντα επέστρεφε στη ζωή της, εξήγησε πως αρχικά ένιωθε τεράστια αβεβαιότητα για το ρόλο του στη συνέχεια της σειράς, καθώς δε γνώριζε αν είχε κάτι καινούργιο να προσφέρει στον χαρακτήρα του Mr. Big.

«Ήταν, κατά κάποιον τρόπο, δημιουργικό δίλημμα καθώς δεν ένιωθα πως είχα πράγματι κάτι να προσφέρω σε αυτόν το ρόλο», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, δύο νέες ακόμα προσθήκες στο καστ της σειράς αποτελούν η βρετανή ηθοποιός Σαρίτα Τσάντχερι (Sarita Choudhury) και η Νικόλ Άρι Πάρκερ.

View this post on Instagram

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

View this post on Instagram

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Ο Ντέιβιντ Εγκενμπεργκ (David Eigenberg ο τρυφερός «Στιβ» της Μιράντα), ο Ιβαν Χάντλερ (ο «Χάρι» της Σάρλοτ), και ο Μάριο Καντόνε («Αντονι») υπέγραψαν και εκείνοι με την σειρά τους για να συνεχίσουν τις ιστορίες των ηρώων στην καινούργια σειρά.