Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Χωρίς τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιαν Εμβιλά θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με την Νέφτσι Μπακού (22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός επιθετικός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε σε καραντίνα, ενώ ο Σωκράτης αποκλείστηκε από την αποστολή ως «στενή» επαφή του Αφρικανού. Οσον αφορά στον Εμβιλά, ο Γάλλος υπέστη θλάση και τέθηκε νοκ-άουτ και από τα δύο ματς με τους Αζέρους, με τον έμπειρο άσο να βγαίνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής αναγκάζουν τον Πέδρο Μαρτίνς να αλλάξει τα πλάνα του, με τον Πορτογάλο τεχνικό να παρατάσσει τον Ολυμπιακό στο αποψινό ματς με την εξής 11άδα: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και Χασάν.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα του με 4-3-3, έχοντας τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Ανδρούτσο, Μάρκοβιτς, Σεμέδο και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Κούντε θα είναι στην τριάδα των χαφ, με τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στα δύο άκρα και τον Χασάν στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Αλγκασίμ Μπα, Βρουσάι, Τσούμιτς, Αγκιμπού Καμαρά, Λαλά, Βαλμπουενά, Σισέ και Σουρλής.