Σον Πεν: Στον αέρα τα γυρίσματα του «Gaslit» – Τι απαιτεί ο ηθοποιός

O διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Σον Πεν, αρνείται να επιστρέψει στο σετ της σειράς «Gaslit», εάν πρώτα δεν εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού, όλα τα μέλη της παραγωγής.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ,  ο Σον Πεν  δεν θέλει σε καμία περίπτωση να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του, ειδικότερα μετά τα νέα για την παραγωγή του Τομ Κρουζ, όπου τα γυρίσματα έχουν αναβληθεί περίπου πέντε φορές, λόγω κρουσμάτων.

Μάλιστα, δεδομένου ότι στην Καλιφόρνια, όπου γυρίζεται η σειρά, ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και άρα κοστίζει ακριβά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν, ο Σον Πεν προσφέρθηκε να εξασφαλίσει δωρεάν εμβολιασμό σε όλα τα μέλη μέσω της δικής του ΜΚΟ, Core.

Το «Gaslit» είναι μια από τις πολυαναμενόμενες σειρές, η οποία καταπιάνεται με το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, αλλά με μια «μοντέρνα προσέγγιση», εστιάζοντας στις άγνωστες ιστορίες και τα ξεχασμένα πρόσωπα.

Από τους φιλόδοξους υπαλλήλους του Νίξον, στους φανατικούς υπέρμαχούς του, στους ανθρώπους, τελικά, που με τεράστιο ατομικό ρίσκο έφεραν το σκάνδαλο στην επιφάνεια.

Στο λαμπερό καστ της σειράς εκτός από τον Σον Πεν – στο ρόλο του πιστού Εισαγγελέα του Νίξον-, συμπληρώνουν ονόματα όπως Τζον Μίτσελ και η Τζούλια Ρόμπερτς.