Μπράμπετς: «Να παίξουμε σωστά με τον ΠΑΟΚ και να αποδείξουμε ότι αξίζουμε μία ευρωπαϊκή θέση

Το σύνθημα της αντεπίθεσης έδωσε ο Γιακούμπ Μπράμπετς. Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη σχολίασε την ήττα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, καθώς στάθηκε στο αποψινό παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά, αναφέροντας πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για τους «κίτρινους» για να αποδείξουν ότι αξίζουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Ήταν μία βαριά ήττα για εμάς κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά για εμένα το αρνητικό στοιχείο ήταν κυρίως η απόδοση, όχι το ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να παίξουμε σωστά και να αποδείξουμε σε όλους ότι αξίζουμε μία ευρωπαϊκή θέση».

Για τα σκαμπανεβάσματα του Άρη:

«Ήταν όλη η χρονιά έτσι, είχαμε καλά και κακά παιχνίδια, όπως με τον ΠΑΣ, κάτι που συμβαίνει και στα play off. Έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες, ωστόσο η νοοτροπία είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε».

Ποια στοιχεία θα δώσουν στον Άρη το ευρωπαϊκό εισιτήριο:

«Είναι τρεις τελικοί, πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ σημαντικό, πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Τι παιχνίδι περιμένει στην Τούμπα:

«Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σαν… αουτσάιντερ, δηλαδή να αμυνθούμε σωστά και να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στην αντεπίθεση».