Άρης: Με απουσίες για το διπλό στον Βόλο

Με κεκτημένη ταχύτητα απο τις δύο σερί νίκες, αν και μεσολάβησε η διακοπή του πρωταθλήματος, θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο. Τα προβλήματα απουσιών δεν λείπουν για τον Άλαν Πάρντιου, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Μπράμπετς και Ντουκουρέ.

Ο Πίρσμαν φαίνεται οτι έχει το προβάδισμα έναντι του Ενκουλού, για να αντικαταστήσει τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό. Σε ότι αφορά τα χαφ, ο Νταμπό κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι ο παρτενέρ του Ντιόπ, ενώ εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και επέστρεψε στην αποστολή ο Γκαρσία.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Πίρσμαν θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ντιόπ και Νταμπό θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά και ο Γκαρθία πίσω από τον Γκρέι, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.