Μεξικό: Διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία παθαίνει ηλεκτροπληξία επί σκηνής

Διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία επέζησε σοκαριστικού ατυχήματος, τη στιγμή που βρισκόταν στη σκηνή.

Η Αντρέα Γκρανάντος Βίκτορ είχε μόλις κάνει την εμφάνισή της, στο πλαίσιο της διοργάνωσης για την ανάδειξη της Miss Sahuayo 2022 στο Μιτσοακάν του Μεξικού, με μια εντυπωσιακή εθνική φορεσιά.

Διαβάστε επίσης: Άφωνοι οι γιατροί – Μωρό γεννήθηκε με τριχωτή ουρά 5 εκατοστών

Χαμογελαστή κινήθηκε προς το τέλος της πασαρέλας και έπιασε το μικρόφωνο αλλά με το που το άγγιξε φάνηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Η 22χρονη άρχισε να έχει σπασμούς καθώς ηλεκτρισμός διαπερνούσε το κορμί της.

«Έπαθε ηλεκτροπληξία, έπαθε ηλεκτροπληξία» άρχισε να φωνάζει ο παρουσιαστής, όπως ακούγεται στα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα το Jam Press, ενώ η γυναίκα πάλευε για να πετάξει το μικρόφωνο ενώ παραπατούσε από τους σπασμούς μπροστά στα μάτια των θεατών που είχαν σαστίσει.

Σοκαρισμένοι οι παρευρισκόμενοι

Για αρκετά κρίσιμα δευτερόλεπτα ουδείς κινήθηκε προς το μέρος για τη βοηθήσει και τελικά η 22χρονη κατάφερε μόνη της να πετάξει το μικρόφωνο, ενώ μετά εμφανίστηκαν κάποιοι στη σκηνή για να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, η Βίκτρο δεν είχε υποστεί κάποιο πολύ σοβαρό τραυματισμό, είχε όμως εγκαύματα στο χέρι με το οποίο έπιασε το μικρόφωνο.

Μετά από την απαραίτητη διακοπή, ο διαγωνισμός συνεχίστηκε, η Βίκτορ ανέβηκε ξανά στη σκηνή για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της και έγινε δεκτή με θερμά χειροκροτήματα.

Μάλιστα, φάνηκε να διατηρεί το χιούμορ της λέγοντας: «Επέστρεψα επαναφορτισμένη! Κυριολεκτικά! » και συμπλήρωσε: «Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά».