Η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας

Τρεις αναμετρήσεις περιελάμβανε η τρίτη και τελευταία… δόση της 20ης αγωνιστικής της Superleague που ολοκληρώθηκε απόψε (30/1) με διαφοροποιήσεις στη βαθμολογία.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να περάσει από την Τρίπολη και ηττήθηκε από τον Αστέρα με σκορ 1-0. Έτσι οι «πράσινοι» έπεσαν μετά από πάρα πολύ καιρό από την κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 45 πόντους, βλέποντας την ΑΕΚ να τους προσπερνά με τους 47. Όσον αφορά τους Αρκάδες, έφτασαν τους 21 βαθμούς και την 9η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0: Ο Μπαρτόλο «γκρέμισε» το τριφύλλι

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Λεβαδειακού στην «Τούμπα» επικρατώντας με σκορ 3-2. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε τους 42 πόντους και έπιασε τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μειώνοντας στους 5 από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά, οι Βοιωτοί έμειναν στους 13 βαθμούς και τη 12η θέση.

Τέλος, ο Ιωνικός πανηγύρισε ένα πολύτιμο διπλό στην έδρα της Λαμίας, με τους Νικαιώτες να ανεβαίνουν στους 11 πόντους παραμένοντας στην τελευταία θέση, αλλά μειώνοντας στον πόντο από τη σημερινή τους αντίπαλο που έμεινε στους 12 και την προτελευταία θέση.

Δείτε τη βαθμολογία: