«ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ»

    Δήλωση. Με την συμμετοχή μου στην προωθητική ενέργεια δηλώνω ανεπιφύλακτα και αμετάκλητα ότι αποδέχομαι τους Όρους συμμετοχής σε αυτήν, που είναι αναρτημένοι στο site www.tagnews.gr (κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τους όρους), όπως και την επεξεργασία των άνω προσωπικών μου δεδομένων αποκλειστικά για τους σκοπούς της προωθητικής ενέργειας και για όσο αυτή διαρκεί.

    Οροί και προϋποθέσεις

     

    Της Προωθητικής ενέργειας που διοργανώνει η εταιρεία με την επωνυμία «PLUS REAL ADVERTISEMENT ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ Μ.ΙΚΕ».

    Η συμμετοχή στην ως άνω προωθητική ενέργεια (εφεξής η «Προωθητική Ενέργεια») σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής, όπως αυτοί περιγράφονται λεπτομερώς κατωτέρω:

    1. Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Αναλυτικοί Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής κάθε ενδιαφερομένου – συμμετέχοντα στην Προωθητική Ενέργεια.
    2. Οι παρόντες Αναλυτικοί Όροι θα είναι αναρτημένοι στο site της Διοργανώτριας, ήτοι στο www.tagnews.gr, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της Προωθητικής Ενέργειας, όπως αυτή ορίζεται στον όρο 5 και έχουν επίσης κατατεθεί σε Συμβολαιογράφο (Ευθυμία Ανδριανάκου –Ακριβού, Πειραιάς, Σωτήρος Διός 11). Αντίγραφο των όρων παρέχεται (μέσω εκτύπωσης) από την προαναφερόμενη ιστοσελίδα ή με χρέωση του λήπτη από την Συμβολαιογράφο.
    3. Δικαίωμα συμμετοχής στη προωθητική ενέργεια έχουν όλοι όσοι κατά την ημέρα υποβολής της συμμετοχής τους έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος, έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα και έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στους Αναλυτικούς Όρους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας Εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτές επιχειρήσεων, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς πρώτου (Α’) και δευτέρου (Β’) βαθμού των ως άνω υπαλλήλων.
    4. Η συμμετοχή στην Προωθητική ενέργεια πραγματοποιείται με υποβολή έγκυρων στοιχείων επικοινωνίας, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

    (1) μέσω καταχωρήσεων/αναρτήσεων στο διαδίκτυο,  και συγκεκριμένα είτε στην ιστοσελίδα www.tagnews.gr είτε σε άλλα sites, όπου υπάρχει σχετική ανάρτηση της Διοργανώτριας Εταιρίας, ή (2) μέσω των ειδικών εντύπων συμμετοχής, που φέρουν την επωνυμία της Διοργανώτριας εταιρίας και διανέμονται από εκπροσώπους της, ή (3) μέσω του  τηλεφωνικού αριθμού 2120001301, με αστική χρέωση.

    Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες για την εγκυρότητα της συμμετοχής τους θα πρέπει αντιστοίχως για κάθε ένα από τους ανωτέρω αναφερόμενους τρόπους:

    (1) να συμπληρώνουν την ειδική Φόρμα Συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ», που είναι διαθέσιμη στο site www.tagnews.gr ή σε άλλα sites, αναφέροντας υποχρεωτικά και κατά τρόπο πλήρη και αληθή τα ακόλουθα στοιχεία: όνομα, επώνυμο και τον αριθμό του τηλεφώνου τους, ή (2) να δηλώσουν κατά τρόπο πλήρη και αληθή τα ακόλουθα στοιχεία: όνομα, επώνυμο και τον αριθμό του τηλεφώνου τους στη σχετική φόρμα συμμετοχής, η οποία θα τους χορηγείται από εκπρόσωπο της Διοργανώτριας εταιρίας και θα συμπληρώνεται από τον ίδιο τον Συμμετέχοντα ή από τον εκπρόσωπο της Διοργανώτριας, κατά τη διακριτική ευχέρεια του Συμμετέχοντα, ή(3) να αναφέρουν υποχρεωτικά και κατά τρόπο πλήρη και αληθή τα ακόλουθα στοιχεία: όνομα, επώνυμο και τον αριθμό του τηλεφώνου τους στον αυτόματο τηλεφωνητή της Διοργανώτριας εταιρίας, που θα απαντάει όλο το 24ωρο στις τηλεφωνικές κλήσεις στον  τηλεφωνικό αριθμό 2120001301, με αστική χρέωση.

    1. Η Προωθητική ενέργεια θα διεξάγεται καθημερινά, για το χρονικό διάστημα από 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021και ώρα 09:00 π.μ ως και τις 2 ΜΑΙΟΥ 2021 και ώρα 20:00 μ.μ.
    2. Έγκυρες θεωρούνται μόνο οι συμμετοχές, που έχουν δηλωθεί εντός της διάρκειας της Προωθητικής ενέργειας, όπως ορίζεται στον όρο 5, και συνοδεύονται από την καταχώριση των υποχρεωτικών στοιχείων, που αναφέρονται στον όρο 4.
    3. Διευκρινίζεται ότι για την συμμετοχή στην Προωθητική Eνέργεια δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος, ούτε υπάρχει κάποια χρέωση για τους συμμετέχοντες. Η Διοργανώτρια Εταιρία δεν αναλαμβάνει οιαδήποτε υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση, το κόστος της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου (websites) ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο ή το κόστος των τηλεφωνικής κλήσεων. Η συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της Προωθητικής Ενέργειας επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές της Προωθητικής Ενέργειας. Η Διοργανώτρια θεωρεί ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος και έχει τον αποκλειστικό έλεγχο του αριθμού τηλεφώνου που δηλώνει.
    4. Κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας, όλες οι έγκυρες, σύμφωνα με τα παραπάνω αναφερόμενα, Δηλώσεις Συμμετοχής, θα συγκεντρωθούν σε ειδικό αρχείο (Excel) της Διοργανώτριας Εταιρίας και θα λάβουν αύξοντα αριθμό, και θα ακολουθήσει ενημέρωση των Δικαιούχων για τα επόμενα στάδια της Προωθητικής ενέργειας. Το εν λόγω αρχείο θα καταστραφεί μετά την ολοκλήρωση της Προωθητικής Ενέργειας.
    5. Τα δώρα της Προωθητικής ενέργειας είναι για κάθε Δικαιούχο τα ακόλουθα:

    α) ΈΞΙ (6) εκπτωτικές δωροεπιταγές, συνολικής αξίας 640,00 € (ευρώ)  για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών. Ειδικότερα, ο κάθε Δικαιούχος θα λαμβάνει συνολικά έξι (6) διαφορετικές εκπτωτικές δωροεπιταγές, οι οποίες θα έχουν αξία  100€, 80€, 110€, 90€, 140€, και 120€ αντίστοιχα.

    β) Ένα εκπτωτικό voucher για το τελευταίας τεχνολογίας iPhone 11, 128 GB, σε όποιο χρώμα επιθυμείτε.

    Τα πακέτα προϊόντων/ υπηρεσιών της τρέχουσας Προωθητικής Ενέργειας αναφέρονται στο www.     tagnews.gr με την ένδειξη «Εκπτωτικές Δωροεπιταγές Προωθητικής ενέργειας».  Η έκπτωση κάθε δωροεπιταγής ισχύει για αγορά συγκεκριμένου πακέτου προϊόντων και υπηρεσιών και αφαιρείται από το αρχικό συνολικό κόστος του πακέτου. Το υπόλοιπο ποσό, που προκύπτει μετά από την αφαίρεση της έκπτωσης για το αντίστοιχο πακέτο προϊόντων, καλύπτεται εξολοκλήρου από τον Δικαιούχο – κάτοχο των εκπτωτικών δωροεπιταγών.

    1. Ο κάθε Δικαιούχος θα ενημερώνεται δωρεάν, μέσω κλήσης από το τηλεφωνικό κέντρο της Διοργανώτριας Εταιρίας στον αριθμό κινητού ή σταθερού τηλεφώνου που έχει δηλώσει κατά την υπό άρθρο 4 συμμετοχή του, ότι είναι Δικαιούχος των δώρων της Προωθητικής ενέργειας και θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι επιθυμεί και αποδέχεται τα δώρα που δικαιούται. Εφόσον αποδέχεται τα δώρα θα ενημερώνεται κατά τη διάρκεια της ίδιας επικοινωνίας για τον αριθμό στον οποίο θα καλέσει για να ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής, όπως κατωτέρω υπό όρο 12 αναφέρεται.
      Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με τη διεξαγωγή της ως άνω επικοινωνίας, οι Δικαιούχοι θα απευθύνονται αποκλειστικά στη Διοργανώτρια εταιρία, στον τηλεφωνικό αριθμό 2120001300 με αστική χρέωση.
    2. Ο Δικαιούχος θα παραλαμβάνει:α) έξι (6) εκπτωτικές δωροεπιταγές, β) εκπτωτικό voucher  για το τελευταίας τεχνολογίας iPhone 11, 128 GB

    Διευκρινίζεται ότι:

    Στις εκπτωτικές δωροεπιταγές αναγράφονται μεταξύ άλλων: (1)    όλες οι απαιτούμενες λεπτομέρειες του κάθε πακέτου με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, (2) η αρχική τιμή του κάθε πακέτου των προϊόντων και των υπηρεσιών, δηλαδή χωρίς την έκπτωση από την εκπτωτική δωροεπιταγή, και (3) η τελική τιμή του κάθε πακέτου με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, δηλαδή μετά την χρήση της εκπτωτικής δωροεπιταγής, που θα πρέπει να καλύψει ο ίδιος ο κάτοχος της –Δικαιούχος της Προωθητικής ενέργειας.

    Διευκρινίζεται επίσης ότι:

    –        Επιτρέπεται η χρήση και εξαργύρωση μόνο μίας εκπτωτικής δωροεπιταγής ανά πακέτο προϊόντων – υπηρεσιών και η κάθε δωροεπιταγή αφορά αποκλειστικά και μόνο τα συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες, τα οποία και αναγράφονται σε κάθε δωροεπιταγή.

    –        Ο Δικαιούχος, σε περίπτωση που θέλει να αποκτήσει όλα ή κάποια από τα προσφερόμενα πακέτα προϊόντων και υπηρεσιών, υποχρεούται να γνωστοποιήσει κατά την επικοινωνία με την Διοργανώτρια εταιρία ότι είναι κάτοχος των αντίστοιχων δωροεπιταγών και να γνωστοποιήσει τον ειδικό κωδικό της κάθε εκπτωτικής δωροεπιταγής.

    –        Οι εκπτωτικές δωροεπιταγές προϊόντων ισχύουν για το χρονικό διάστημα ενός(1) μηνός από την αποδοχή τους και σε κάθε περίπτωση μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων των προϊόντων ή μέχρι εξαντλήσεως της δυνατότητας παροχής των παρεχομένων υπηρεσιών.

    –        Σε περίπτωση εξαντλήσεως των αποθεμάτων τα πακέτα των προϊόντων και των υπηρεσιών θα δύνανται να αντικαθίστανται από άλλα πακέτα παρεμφερή προϊόντων ή υπηρεσιών ίδιας κατηγορίας και ίδιας αξίας.

    –        Ο Δικαιούχος δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει χρήση των εκπτωτικών δωροεπιταγών  σε περίπτωση που δεν επιθυμεί να προβεί σε αγορά κάποιου ή κάποιων από τα πακέτα των προϊόντων ή των υπηρεσιών.

    1. Ο Δικαιούχος θα ενημερώνεται για τους εναλλακτικούς τρόπους παραλαβής των Δώρων του με κλήση στο αρμόδιο τμήμα αποστολών στον τηλεφωνικό αριθμό Υπηρεσίας, Πολυμεσικής Πληροφόρησης  με αυξημένη χρέωση, οπότε και θα ενημερώνεται για τις λεπτομέρειες της δωρεάν παραλαβής των δώρων του. Ο Δικαιούχος θα δύναται να επιλέξει κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια ανάμεσα στους ακόλουθους δύο τρόπους: i. να τα παραλάβει δωρεάν μέσω e-mail σε λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που θα δηλώσει κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ή ii. να του αποσταλούν με courier σε ταχυδρομική διεύθυνση, που ο Δικαιούχος θα αποδείξει, καταβάλλοντας κατά την παραλαβή τα Έξοδα αποστολής.

    Κάθε κλήση, που γίνεται προς τον τηλεφωνικό αριθμό ΥπηρεσίαςΠολυμεσικής Πληροφόρησης, κοστίζει από σταθερό 3,72€/λεπτό και από κινητό 4,17€/λεπτό (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) πλέον τέλους συνδρομητών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας βάση λογαριασμού και οι χρήστες της υπηρεσίας ενημερώνονται ατελώς για το κόστος στην αρχή κάθε κλήσης.

    Η Διοργανώτρια Εταιρία θεωρεί ότι, κάθε Δικαιούχος της Προωθητικής ενέργειας, που θα καλεί στον τηλεφωνικό αριθμό Υπηρεσίας, Πολυμεσικής Πληροφόρησης αυξημένης  χρέωσης, είναι κάτοχος της κάρτας SIM, που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού ή αντίστοιχα ο συνδρομητής του σταθερού τηλεφώνου από το οποίο κάλεσε και πληροί τις προϋποθέσεις του όρου 3.

    Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με τη διεξαγωγή της ως άνω επικοινωνίας, οι Δικαιούχοι θα απευθύνονται αποκλειστικά στην Διοργανώτρια εταιρία, στον τηλεφωνικό αριθμό 2120001300 με αστική χρέωση.

    1. Διευκρινίζεται ότι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της παραλαβής είναι η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας ή του εν ισχύ Διαβατηρίου του Δικαιούχου.
    2. Σε περίπτωση μη έγκαιρης επικοινωνίας με τον τηλεφωνικό αριθμό  Υπηρεσίας, Πολυμεσικής Πληροφόρησης  κατά τα προβλεπόμενα στους όρους 10 και 12, για την παραλαβή των δώρων και συγκεκριμένα εφόσον ο Δικαιούχος δεν επικοινωνήσει με την Διοργανώτρια εταιρία εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία αποδοχής των δώρων μέσω της τηλεφωνικής κλήσης η Διοργανώτρια Εταιρία δεν θα έχει ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση έναντι του Δικαιούχου. Στις περιπτώσεις αυτές ο Δικαιούχος χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του δώρου της Προωθητικής ενέργειας και η Διοργανώτρια Εταιρία απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη απέναντί του.
    3. 15. Η Διοργανώτρια Εταιρία δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, διακοπές, ματαιώσεις, αδυναμία απονομής των δώρων της Προωθητικής ενέργειας εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών, καιρικών ή άλλων συνθηκών, που εμποδίζουν την απονομή ή την κάρπωση του Δώρου. Επίσης, η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη, σε περίπτωση που δεν δύνανται να τηρήσουν τις υποχρεώσεις της, που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, νομοθετικής ρύθμισης, κυβερνητικής διαταγής ή νόμου ή για κάθε άλλο λόγο που βρίσκεται εκτός του ελέγχου τους. Η Διοργανώτρια Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη και οι Συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια δεν διατηρούν καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά των αυτών για την κάλυψη τυχόν εξόδων λόγω ματαίωσης ή ακύρωσης της δυνατότητας κάρπωσης των Δώρων.Κάθε Συμμετέχων στο Διαγωνισμό με την συμμετοχή του θεωρείται ότι έχει αποδεχθεί πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού καθώς και τους όρους αγοράς και λοιπές πολιτικές που εφαρμόζει το εκάστοτε κατάστημα στο οποίο εξαργυρώνονται οι δωροεπιταγές, και ειδικότερα ότι:

    (α) Τα προσωπικά τους στοιχεία σε αυτήν την προωθητική ενέργεια δεν μπορούν να ανήκουν σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους,

    (β) είναι άνω των 18 ετών και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα,

    (γ) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας, στην οποία θα μετέχουν δηλώνοντας τα προσωπικά δεδομένα που τους ζητούνται συγκεκριμένα ως άνω για το σκοπό της συμμετοχής τους,

    (δ) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου,

    (ε) δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου,

    (στ) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει και επεξεργαστεί η Διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας) με σκοπό αποκλειστικά την εξυπηρέτηση της Προωθητικής ενέργειας,

    (ζ) ρητώς συναινούν και αποδέχονται ότι η κατά τον όρο 10 ενημέρωσή τους θα πραγματοποιηθεί με κλήση στον τηλεφωνικό αριθμό που έχουν δηλώσει, η οποία δύναται να λάβει χώρα είτε με ανθρώπινη παρέμβαση είτε με αυτοματοποιημένο τρόπο,

    (η) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους, στη Διοργανώτρια για την προβολή της Προωθητικής ενέργειας και των αποτελεσμάτων της μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ’  όλη τη διάρκειά της. Συνεπώς η διοργανώτρια δικαιούται να δημοσιεύει οποιοδήποτε στοιχείο σχετικά με την κλήρωση και την απονομή των Δώρων για διαφημιστικούς σκοπούς.

    1. Προσωπικά Δεδομένα. Με τη συμμετοχή του στην Προωθητική Ενέργεια κάθε συμμετέχων δηλώνει ρητά και αποδέχεται όπως τα προσωπικά του στοιχεία συλλεχθούν και χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της στα πλαίσια του παρόντος. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών στην Προωθητική Ενέργεια, υπό την ιδιότητά

    τους αυτή, θα διατηρηθούν από τη Διοργανώτρια και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της Προωθητικής Ενέργειας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία, το Ν. 4624/2019 περί της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και το Γενικό Κανονισμό για την

    Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων-Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (GDPR). Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς

    επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διόρθωση, περιορισμό ή και διαγραφή όλων των προσωπικών στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας, το Ν. 4624/2019 περί της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων-Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (GDPR) όπως ισχύει επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο επεξεργασίας της Διοργανώτριας, στο email goldendiamond0023@gmail.com ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2120001300 με αστική χρέωση. Η άσκηση των δικαιωμάτων περιορισμού, εναντίωσης ή/και του δικαιώματος διαγραφής, εφόσον αφορούν δεδομένα που είναι απαραίτητα για τη διενέργεια ή/και τη συνέχιση της παρούσας προωθητικής ενέργειας, συνεπάγεται είτε τη μη δυνατότητα συμμετοχής, εφόσον ασκηθούν πριν την διενέργεια της Προωθητικής Ενέργειας είτε την αυτοδίκαιη ακύρωση της συμμετοχής σε αυτόν εφόσον ασκηθούν σε οποιοδήποτε στάδιο της Προωθητικής Ενέργειας.

    Η Διοργανώτρια δηλώνει ρητώς και δεσμεύεται ότι ακολουθεί την αρχή επεξεργασίας των ελάχιστων προσωπικών δεδομένων και τα άνω δεδομένα που συλλέγονται, επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο για ορισμένους ανωτέρω στο παρόν σκοπούς. Περαιτέρω, δηλώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, τεχνικά, οργανωτικά, νομικά προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των δεδομένων αυτών. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή μεταβάλει την πολιτική απορρήτου και της προστασίας προσωπικών δεδομένων ως απαιτείται για να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε εφαρμοζόμενες νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις με προηγούμενη ανακοίνωση της σχετικής τροποποίησης και ενημέρωσης στο www.tagnews.gr.

    Οι Συμμετέχοντες ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της Διοργανώτριας Εταιρίας εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται. Η Διοργανώτρια Εταιρία από την πλευρά της δεσμεύεται να κάνει καλόπιστη χρήση των συμμετοχών, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες δικαίου και τα χρηστά ήθη.Τα στοιχεία των νικητών της κληρώσεως δε θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τη παρούσα Προωθητική ενέργεια και μέχρι την ολοκλήρωση αυτής.

    1. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν δικαίωμα εξαγοράς των Δώρων σε χρήματα. Τα Δώρα είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν είναι δυνατό να ζητηθεί η εξαργύρωσή τους με χρήματα σε οποιαδήποτε τιμή.
    2. Η Διοργανώτρια Εταιρία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα του ελέγχου της, όπως ενδεικτικά και μη περιοριστικά για λόγους ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα α) δεν είναι δυνατή η τηλεφωνική κλήση, β) δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο site για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα λόγω υπερφόρτωσης δικτύου, διακοπής σύνδεσης με το δίκτυο, μη αποστολής ή αποδοχής ηλεκτρονικών μηνυμάτων λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, γ) τα διατηρούμενα αρχεία της Διοργανώτριας εταιρίας καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.
    3. Η Διοργανώτρια διατηρεί το μονομερές και απεριόριστο δικαίωμα να αντικαταστήσει τα Δώρα, οποτεδήποτε, ήτοι και κατά τη διάρκεια διενέργειας της Προωθητικής ενέργειας, και για οποιονδήποτε λόγο, με οιαδήποτε άλλα δώρα, ίσης αξίας, κατά την απόλυτη κρίση και διακριτική της ευχέρεια. Η Διοργανώτρια Εταιρία έχει το δικαίωμα να διακόψει ή να ματαιώσει την Προωθητική ενέργεια ή οποιοδήποτε μέρος αυτής, ή να τροποποιήσει τους όρους αυτής, να μεταβάλει το χρόνο διεξαγωγής της Προωθητικής ενέργειας, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά της, κατά τη διάρκεια της Προωθητικής ενέργειας. Η ενημέρωση του κοινού θα γίνεται με σχετική αναφορά στοSite www.tagnews.gr και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα.
    4. Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και την Προωθητική Ενέργεια, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό Αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.
    5. Η LEXITELM. Α.Ε. δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια χρήσης της υπηρεσίας, που είτε οφείλεται σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού της (ανωτέρα βία) είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού.
    6. Επιπλέον, η LEXITELM. Α.Ε. είναι τηλεπικοινωνιακός/τεχνικός πάροχος και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την υπηρεσία, για τα προσφερόμενα δώρα και την διεξαγωγή της προωθητικής ενέργειας. Για οτιδήποτε αφορά τα προσφερόμενα δώρα, υπεύθυνη είναι αποκλειστικά η Διοργανώτρια εταιρία που τα προσφέρει.
    7. Η συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια γίνεται οικεία βουλήσει και ως εκ τούτου όλοι οι συμμετέχοντες στην Προωθητική ενέργεια αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες Όρους. Αν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δεν αποδέχεται τους παρόντες όρους, υποχρεούται να μη συμμετάσχει στην Προωθητική ενέργεια. Η συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια αυτόματα συνεπάγεται την πλήρη γνώση των παραπάνω Αναλυτικών Όρων συμμετοχής, καθώς και συνιστά απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.
    Tag News