Αστρολογία 10/01 Η αποκάλυψη ενός μυστικού

Αστρολογία 10/01 Κυριακή .

Αστρολογία 10/01 Αυτή η Κυριακή σας καλεί να κάνετε έναν απολογισμό των δράσεών σας την εβδομάδα που πέρασε…

Μετρήστε τις καλές πράξεις σας και τις όχι και τόσο, δείτε τις αιτίες και αφορμές για την καθεμιά. Αποδεχθείτε τα λάθη σας και προτρέψτε τον εαυτό σας να κάνει περισσότερες θετικές κινήσεις!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς και τίμιοι. Η Κυριακή είναι μια καθαρά πνευματική μέρα, που δοκιμάζει τον καθένα προκειμένου να συνειδητοποιήσει πού και πόσο εξελίσσεται… Και αυτό προϋποθέτει να διαθέτετε σοφία, όπως και να δείχνετε κατανόηση για την κάθε δυσχέρεια. Απόπειρες απάτης, κλοπής ή χειραγώγησης, όπως και κινήσεις από εγωισμό ή φθόνο, θα λάβουν την κατάλληλη απάντηση!

Κάποιοι θέλετε να προσφέρετε ένα δώρο σε ένα σημαντικό άτομο της ζωής σας. Αίσια έκβαση θα έχουν τα σχέδια ή οι υποχρεώσεις με άτομα που ανήκουν σε ζώδιο του Νερού. Ασχοληθείτε με θέματα ακινήτων ή περιουσιακά, με οικονομικά θέματα που ενέχουν παιδιά. Θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από άτομα του στενού σας κύκλου!

Αστρολογία 10/01 Κυριακή .

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Οργανώστε τις οικονομικές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις σας. Η μέρα ενδείκνυται για αγορές που είναι ήδη υπολογισμένες και δεν θα επιβαρύνουν εκτάκτως τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Ίσως να έχετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, με μια γυναίκα σε ζώδιο του Αέρα.

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Ίσως σήμερα προκύψουν κάποια επιπλέον έξοδα ή έκτακτες δαπάνες. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές συνδιαλλαγές, ειδικά με άτομα που έχουν ροπή στην υπερβολή. Σας αναμένει ένα ευχάριστο γεγονός ή είδηση για ένα παιδί. Δεν αποκλείεται να σας πιάσει εξ απροόπτου η αποκάλυψη ενός μυστικού από το ταίρι σας… Τις αμφιβολίες και τις υποψίες σας θα τις εξαλείψει μόνο μια ειλικρινή συζήτηση!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

Αστρολογια 10/01 Κυριακή .

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Έχετε μπροστά σας μια μέρα ξεκούρασης και επαναξιολόγησης γεγονότων που συνέβησαν πρόσφατα. Οι γυναίκες θα έχουν οικονομικές συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Οι άντρες θα ολοκληρώσουν μια μεγάλη οικονομική συνδιαλλαγή ή σημαντική συμφωνία. Ίσως να λάβετε κάποιο σημαντικό έγγραφο ή κάποιου είδους κέρδος.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα μπορείτε να διαχειριστείτε περιουσιακά θέματα ή αγορές ακριβών ειδών.

Ίσως να βιώσετε κάποιες εντάσεις και συγκρούσεις με γυναίκες, εξαιτίας διαφορετικών απόψεων και εμποδίων στη σχέση σας.

Δεν αποκλείεται να χάσετε κάτι σημαντικό ή πολύτιμο. Προσέξτε τις αντιδράσεις τους και διατηρήστε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας!

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας